Βίκυ Σταυροπούλου: Πρεμιέρα με την κόρη της στο πλευρό της και όσα είπε για τα δημοσιεύματα με τον “σύντροφό” της

Επίσημη πρεμιέρα είχε η Βίκυ Σταυροπούλου το βράδυ της Πέμπτης με την παράσταση “Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα”. Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά από το πλευρό της η κόρη της Δανάη Μπάρκα η οποία δήλωσε περήφανη και συγκινημένη για τη μαμά της. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια υποδέχτηκε πολλούς αγαπημένους φίλους και συναδέλφους ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και στους δημοσιογράφους που έσπευσαν να την ρωτήσουν για τα δημοσιεύματα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου έδειξε την ενόχληση της αναφορικά με όσα γράφτηκαν για το ότι είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Κακούρη. «Ποιος είναι ο καλός μου; Είδατε κάτι φωτογραφίες… Λοιπόν, ξέρετε καλά ότι δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή και ούτε πρόκειται ποτέ να το κάνω. Θέλω όμως να σας πω ότι αυτά που διάβασα είναι αστεία, ήταν εντελώς ψευδή. Καταλαβαίνω ότι τα ψέματα πουλάνε, αλλά εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πορεύομαι με την αλήθεια και στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Οπότε σας παρακαλώ όσοι δεν το κάνετε αυτό μη με εμπλέκετε»”, είπε.

Εκτός από τη Βίκυ Σταυροπούλου στην παράσταση “Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα” συμμετέχουν οι Τάσος Χαλκιάς, Λευτέρης Ελευθερίου και μαζί τους η Χριστίνα Τσάφου, η Ελένη Καρακάση, ο Μάκης Πατέλης και ένας μεγάλος θίασος με ηθοποιούς και χορευτές που θα συνοδεύονται από 8μελή ζωντανή ορχήστρα με μαέστρο τον Γιώργο Ζαχαρίου.

Βίκυ Σταυροπούλου, Γιώργος Κωνσταντίνου

Αλέξης Γεωργούλης, Βίκυ Σταυροπούλου, Λευτέρης Ελευθερίου

Δανάη Μπάρκα, Νατάσα Θεοδωρίδου, Βίκυ Σταυροπούλου

Δες όσα είπε στις κάμερες η Βίκυ Σταυροπούλου:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More