Βίκυ Σταυροπούλου: Το πρώτο μήνυμα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη – «Το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία»

Περίπου μία εβδομάδα μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Η ηθοποιός ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του αγαπημένου της φίλου και μέσα από το μήνυμά της θέλησε να τονίσει ότι «το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία».

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου έγραψε στο Instagram:

«Σχεδόν μια βδομάδα, μετά από την απρόσμενη περιπέτεια που πέρασε ο Χρήστος μας, θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι καλύτερα!!
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, τον κύριο Ραϊσάκη και όλη την ομάδα καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό!!!

Ήταν τόσο συγκινητική η προσπάθεια τους, όχι μόνο στον Χρήστο, αλλά και σε όσους ασθενείς εισήχθησαν, εκείνη την δύσκολη νύχτα της Τετάρτης!

Σας ευχαριστώ όλους, για τα εκατοντάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και για το γεγονός, ότι σέβεστε την απαγόρευση των γιατρών για επισκεπτήριο και έτσι δεν δυσκολεύετε το έργο τους!!! Δράττομαι της ευκαιρίας, να σας υπενθυμίσω, ότι το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία και την δική σας και των γύρω σας!!! Να είστε γεροί και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας!!!».

Δες την ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial)

φωτογραφία: NDP

Διάβασε επίσης:

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Παραμένει στο νοσοκομείο

Read More

And More