Βίκυ Σταυρπούλου: “Μένει ασφαλής” και φτιάχνει τη δική της μάσκα προστασίας [video]

Μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλου τη σκυτάλη παίρνει η Βίκυ Σταυροπούλου και μας παρακινεί να “μείνουμε ασφαλείς” δείχνοντάς μας έναν εύκολο τρόπο να φτιάξουμε μόνοι μάσκες προστασίας. «Όχι, όχι, μην επιμένεις αγοράκι μου. Εγώ θα βάλω μάσκα που θα την φτιάξω μόνη μου», λέει η Βίκυ Σταυροπούλου στο ξεκίνημα του νέου σποτ.

Η αγαπημένη ηθοποιός μας δείχνει με απλά και εύκολα βήματα πώς μπορούμε να κατασκευάσουμε μόνοι μας στο σπίτι, μέσα σε λίγα λεπτά μια υφασμάτινη μάσκα που θα μας κρατήσει ασφαλείς κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών μας.

Το σενάριο του σποτ, είναι ανάλογο με εκείνο του Σπύρου Παπαδόπουλου για το «μένουμε σπίτι», καθώς από αύριο, Δευτέρα 04.05.2020, το σλόγκαν αλλάζει σε «μένουμε ασφαλείς». Το βίντεο έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς

Απλές οδηγίες για να φτιάξουμε υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι μας. Φροντίζουμε πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες και στην εφαρμογή της μάσκας, και πάντα θυμόμαστε: πλένουμε τα χέρια μας συχνά και κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς.

Gepostet von Μένουμε Ασφαλείς am Sonntag, 3. Mai 2020

Πλέον η χρήση μάσκας αποτελεί επιτακτική ανάγκη!

Read More

And More