Βίκυ Τσοχατζοπούλου: “Δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα… Ο Άκης είναι με ορούς”

O Άκης Τσοχατζόπουλος, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και είναι καλύτερα στην υγεία του και η σύζυγός του Βίκυ Τσοχατζοπούλου  μιλάει για εκείνον αλλά και τον μονάκριβο γιο τους στη εφημερίδα On time και τη Σάσα Σταμάτη.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού εξήγησε πως πήγαν στον Άγιο Γεράσιμο κάνοντας μια μικρή απόδραση προκειμένου να εκπληρώσει το τάμα που έκανε για τη υγεία του συζύγου της.

“Είμαστε σε μια κατάσταση υπό έλεγχο. Είμαστε όλοι κάπου που προσπαθούμε να εισπνεύσουμε λίγο οξυγόνο. Χτες πήγαμε στον Άγιο Γεράσιμο τον θαυματουργό. Ο Άκης σκέφτεται και υπομένει, είναι με ορό, δεν μπορεί να μπει στη θάλασσα, δεν μπορεί ούτε να τη μυρίσει. 24 ώρες το 24ωρο αλλάζω ορούς. Δεν μπορώ ούτε πρόγραμμα να κάνω για την επόμενη, δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα και κανονικά” είπε η Βίκυ περιγράφοντας τη ζωή της μετά το εξιτήριο του συζύγου της από το νοσοκομείο

7630755

Η Βίκυ όμως μιλάει με απέραντο θαυμασμό και αγάπη και για τον γιο τους που έχει μεγαλώσει πολύ και είναι ένας άριστος μαθητής.

“‘Είναι ένας κούκλος, θεός, υπέροχος μαθητής. Θέλει στις 22 να γυρίσουμε για να διαβάσει και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Είναι παλικάρι με όλη τη σημασία της λέξης. Η στάση ζωής αυτού του παιδιού είναι λεβέντικη, είναι ένας ήρωας” λέει η Βίκυ για τον γιο της καμαρώνοντας

Read More

And More