Βίκυ Βολιώτη: «Από την πρώτη στιγμή αποκάλυψα στην κόρη μου ότι δεν είμαι η βιολογική της μητέρα»

Για την κόρη της αλλά και τη γνωριμία με τον σύζυγό της μίλησε η Βίκυ Βολιώτη στην κάμερα της εκπομπής “Μega Καλημέρα”.

H ηθοποιός αποκάλυψε μιλώντας στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή το πως είναι ως μαμά ενώ, μίλησε και για την απόφασή της να μιλήσει από την πρώτη στιγμή για την επιλογή της να πει από την πρώτη στιγμή στην κόρη της ότι είναι υιοθετημένη ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που παντρεύτηκε.

«Είμαι κανονική μαμά. Έχω την πλευρά που με τουμπάρει, την πλευρά που προσπαθώ να είμαι αυστηρή… Έμαθε από την αρχή ως δεδομένο ότι δεν είμαστε οι βιολογικοί της γονείς. Δεν ήταν κάτι που το κρύψαμε…. Τον σύζυγό μου τον συνάντησα πρώτη φορά στα γυρίσματα μιας ταινίας. Εκείνος ήταν διευθυντής φωτογραφίας και εγώ έπαιζα» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη.

«Η  στιγμή που είδα για πρώτη φορά την κόρη μου νομίζω ότι είναι όπως όταν συναντά μια βιολογική μητέρα την κόρη μετά τη γέννα. Με το που την είδα, είπα ότι είναι το παιδί μου. Αυτό που μας δυσκόλεψε περισσότερο είναι η διαδικασία, είναι χρονοβόρα. Κράτησε 1,5 χρόνο. Είναι και πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία μέχρι να έρθει, πάντα φοβάσαι ότι κάτι θα πάει στραβά» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός και κατέληξε,

«Ο γάμος έγινε γιατί θέλαμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της υιοθεσίας αλλιώς δε νομίζω ότι θα παντρευόμασταν. Μου φαίνεται παλαβό το ότι υπάρχουν γυναίκες που ονειρεύονται το νυφικό».

Read More

And More