Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ανυπομονεί να επιστρέψει στο γήπεδο του beach volley! [pic]

H Βίκυ Χατζηβασιλείου εδώ και περίπου ένα μήνα έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της δραστηριότητες και στις πρόβες και τα γυρίσματα για το “Just the 2 of us”, show όπου συμμετέχει μαζί με τον Κώστα Καραφώτη. Οι δυο τους δουλεύουν σκληρά και αυτός είναι και ο λόγος που σχεδόν σε κάθε τους εμφάνιση κερδίζουν κολακευτικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να τα πηγαίνει αρκετά καλά με το τραγούδι, όμως μεγάλη της αδυναμία αποτελεί το beach volley. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι λάτρης του συγκεκριμένου αθλήματος, καθώς εδώ και πολλά χρόνια συμμετέχει σε αγώνες μαζί με την ομάδα της. Ύστερα από αρκετούς μήνες αποχής από τα γήπεδα, η ίδια περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα επιστρέψει στο αγαπημένο της μέρος και θα ξεκινήσει το παιχνίδι.

Το πρωί της Δευτέρας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram θέλοντας να ευχηθεί “καλό μήνα” στους διαδικτυακούς φίλους της. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με μαγιό κατά τη διάρκεια ενός αγώνα η ίδια αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησής της: “Στον Ιούνιο, μπήκαμε!! Στα τουρνουά πότε??… (η φωτό σαν πέρυσι τέτοια μέρα) Καλημέρα!! Καλή εβδομάδα!! Καλό μήνα!! Με υγεία τουλάχιστον!”.

Δες τη φωτογραφία:

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αδημονεί για τη στιγμή που θα παίξει και πάλι beach volley.

Read More

And More