Βίκυ Χατζηβασιλείου : “Δουλεύω σε ένα κανάλι που δεν υπάρχει βασιλεία… “

Η αλήθεια είναι πως μας έχει συνηθίσει να μην… μασάει τα λόγια της ! Η αλήθεια είναι πως ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων της εγχώριας σόου-μπιζ και δη του εγχώριου τηλεοπτικού προσκηνίου που ότι κι αν την ρωτήσεις δεν διστάζει να απαντήσει και δεν την ενδιαφέρει για το αν οι δηλώσεις της αυτές αρέσουν ή δεν αρέσουν σε κάποιους.

Ο λόγος ; Ο λόγος για την Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία εμφανίστηκε στο “TV Weekend” και τα όσα είπε ήταν αρκετά… ζουμερά !

Εννοείται πως η συζήτηση ξεκίνησε απο την πορεία του “Πάμε Πακέτο” στους πίνακες τηλεθέασης και απο το γεγονός το πως της φαίνεται που η εκπομπή στα νεανικά κοινά ,δηλαδή, στα κοινά απο 15-44 ετών βγαίνει συστηματικά δεύτερη μετά το “Master Chef” :

«Όταν λέμε νεανικά κοινά εννοούμε τα διαφημιστικά. Εγώ δεν κάνω εκπομπή να αρέσει στους διαφημιστές αλλά στους Έλληνες, στο σύνολο. Η εκπομπή μου στο σύνολο είναι απʼ τις πρώτες. Όταν ξεκίνησα να κάνω αυτή την εκπομπή δεν ξεκίνησα να κάνω κάτι που θα αγαπήσουν οι διαφημιστές αλλά οι Έλληνες και το πέτυχα».

Οσο για το τι λέει σε σχέση με το γεγονός πως πρόκειται για μία βαθιά μελαγχολική εκπομπή και κατά την προσωπική, ταπεινή μου γνώμη για μία βαθιά… ψυχοπλακωτική εκπομπή ; Την βλέπεις μανούλα μου και πλαντάζεις στο κλάμα !

«Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένη και μόνο που έχω υποστεί τρεις αλλαγές και ο κόσμος συνεχίζει να στηρίζει το “Πακέτο”, είμαι ευχαριστημένη. Είναι μοναδικό στο είδος του, είναι μια εκπομπή που δημιουργεί συναισθήματα, μεταφέρει συναισθήματα αλλά φέρνει και τη λύτρωση. Ενώ το… “Νησί” είναι μια συνολική κατάθλιψη, μια συνεχής μουντάδα» !

Η παρουσιάστρια απάντησε ακόμα και στα σχόλια που ακούει σε σχέση με το γεγονός πως τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να συγκρατήσει στον αέρα τα δάκρυά της :

«Δεν πρέπει να μπαίνει κανείς στη διαδικασία να απολογηθεί για την αλήθεια του. Δημιουργούνται έντονα συναισθήματα και δεν ντρέπομαι που τα βιώνω. Αυτό μας κάνει άλλωστε να διαφέρουμε απʼ τα ζώα, τα συναισθήματα».

Ποια είναι η σχέση της ,όμως, με τα περιοδικά και τον Τύπο ;

«Οι συνάδελφοι με αγαπάνε αλλά όχι τα περιοδικά όσον αφορά τους εκδότες. Γιατί πόσες φορές μʼ έχεις δει εξώφυλλο; Δεν δίνω τροφή. Και γενικά δεν έχω κάνει εξώφυλλα. Δεν είναι παράπονο, απλά καταγράφω αυτό που έχει συμβεί, την πραγματικότητα. Μου ʽχουν προτείνει οικογενειακές φωτογραφίσεις αλλά εγώ την οικογένειά μου και την προσωπική μου ζωή στα περίπτερα δεν θα την κρεμάσω. Αν μπορώ να κάνω κάτι μόνη μου θα το κάνω, όχι να στηριχτώ στα παιδιά».

Φυσικά βέβαια την ρώτησαν να πει την γνώμη της και για τα πρωινά…

Για το «Πρωινό mou»: «Περίμενα ότι θα πάνε καλά, το είχα πει. Βγάζουν τη γλυκύτητα ενός νέου ζευγαριού, είναι έξυπνα παιδιά και τα δύο».

Για το «10 με 1 Μαζί»: «Δεν μʼ αρέσει αυτή η πρασινίλα του σκηνικού. Δεν θα μπω σε όσα έχουν πει για εγκυμοσύνες. Δεν με αφορά το ξεκατίνιασμα».

Για τον «Καφέ με την Ελένη»: «Η Ελένη μου αρέσει πολύ, γεμίζει το πλάνο. Είναι κουκλάρα, δεν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο στην τηλεόραση.

…Και το καλύτερο σας το φύλαξα για το τέλος ! Τα παιδιά του “TV Weekend” της είπαν πως κάθε κανάλι έχει μία μόνο… “βασίλισσᨔ. Στον Alpha ,λοιπόν, ποια είναι η “βασίλισσα” ο ε ο; Ιδού η απορία ! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ελένη Μενεγάκη ή η Ρούλα Κορομηλά; Τι απάντησε η δημοσιογράφος ;

«Δουλεύω σε ένα κανάλι που κυριαρχεί δημοκρατία. Εδώ βασιλεία δεν υπάρχει» !

Read More

And More