Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έφυγε άρον άρον από παράσταση! Ποια η αντίδραση της πρωταγωνίστριας;

Έξαλλη έγινε η Ευαγγελία Μουμούρη που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα” με την Βίκυ Χατζηβασιλείου (δες φωτογραφίες) που έφυγε άρον άρον στα μέσα του έργου.

/

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πέταξε το καρφί της λέγοντας: “Γνωστή σπουδαγμένη παρουσιάστρια ήρθε απόψε στο θέατρο καλεσμένη. Στο διάλειμμα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, πετώντας στο πάτωμα τις προσκλήσεις. Ηθικό δίδαγμα: Θέλει η κυρία να κρυφτεί κι η βλαχιά δεν την αφήνει”.

/

Η ίδια βέβαια, απέφυγε να αποκαλύψει το όνομά της. Μιλώντας μάλιστα στο TLIFE, ανέφερε: “Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Την κυρία δεν την γνωρίζω. Με ενόχλησε μόνο η συμπεριφορά της. Με ενοχλεί η συμπεριφορά ενός ανθρώπου που δεν πλήρωσε για να δει την παράσταση και σηκώθηκε και έφυγε στα μισά, χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Για ‘μένα η πρόσκληση είναι ιερή και αν υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορώ να μείνω ως το τέλος προτιμώ να ενημερώσω τον υπεύθυνο”.

/

Ωστόσο, αμέσως, μόλις ανέβηκε το σχόλιο στο Facebook, όλοι έσπευσαν να πουν πως οι αιχμές ήταν για την Βίκυ Χατζηβασιλείου, που ήταν η καλεσμένη της βραδιάς στην παράσταση. Η ίδια μάλιστα, επιβεβαίωσε πως έφυγε στα μισά της παράστασης και μέσα από το twitter. Αλλά έσπευσε να γράψει πως θα επανορθώσει…

/

“Το γέλιο της ζωής μου έκανα στους «Άνδρες έτοιμοι για όλα». Δυστυχώς δεν πρόλαβα το τέλος από έκτακτο συμβάν, αλλά θα το ξαναδώ ευχαρίστως!”, έγραψε στο twitter.

Read More

And More