Site icon TLIFE

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έφυγε άρον άρον από παράσταση! Ποια η αντίδραση της πρωταγωνίστριας;

Έξαλλη έγινε η Ευαγγελία Μουμούρη που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα” με την Βίκυ Χατζηβασιλείου (δες φωτογραφίες) που έφυγε άρον άρον στα μέσα του έργου.

/

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πέταξε το καρφί της λέγοντας: “Γνωστή σπουδαγμένη παρουσιάστρια ήρθε απόψε στο θέατρο καλεσμένη. Στο διάλειμμα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, πετώντας στο πάτωμα τις προσκλήσεις. Ηθικό δίδαγμα: Θέλει η κυρία να κρυφτεί κι η βλαχιά δεν την αφήνει”.

Η ίδια βέβαια, απέφυγε να αποκαλύψει το όνομά της. Μιλώντας μάλιστα στο TLIFE, ανέφερε: “Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Την κυρία δεν την γνωρίζω. Με ενόχλησε μόνο η συμπεριφορά της. Με ενοχλεί η συμπεριφορά ενός ανθρώπου που δεν πλήρωσε για να δει την παράσταση και σηκώθηκε και έφυγε στα μισά, χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Για ‘μένα η πρόσκληση είναι ιερή και αν υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορώ να μείνω ως το τέλος προτιμώ να ενημερώσω τον υπεύθυνο”.

Ωστόσο, αμέσως, μόλις ανέβηκε το σχόλιο στο Facebook, όλοι έσπευσαν να πουν πως οι αιχμές ήταν για την Βίκυ Χατζηβασιλείου, που ήταν η καλεσμένη της βραδιάς στην παράσταση. Η ίδια μάλιστα, επιβεβαίωσε πως έφυγε στα μισά της παράστασης και μέσα από το twitter. Αλλά έσπευσε να γράψει πως θα επανορθώσει…

“Το γέλιο της ζωής μου έκανα στους «Άνδρες έτοιμοι για όλα». Δυστυχώς δεν πρόλαβα το τέλος από έκτακτο συμβάν, αλλά θα το ξαναδώ ευχαρίστως!”, έγραψε στο twitter.

© 2024 tlife.gr