Βίκυ Χατζηβασιλείου: Επιστροφή στην παραλία και τις νίκες μετά τον τραυματισμό της!

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Αφού ανέρρωσε για τα καλά από το διάστρεμμα τρίτου βαθμού που την ταλαιπώρησε τον τελευταίο μήνα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου με ενέργεια και καλή διάθεση εκμεταλλεύτηκε τον ανοιξιάτικο καιρό και επέστρεψε στην παραλία για να εξασκήσει το αγαπημένο της σπορ.

Ο καλός καιρός ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος “σύμμαχος” της παρουσίαστριας. Ο ψηλός συμπαίκτης της, ο Κωστής τη βοήθησε ώστε η Βίκυ Χατζηβασιλείου μαζί με την επιστροφή της στο γήπεδο του beach volley να πανηγυρίσει και την πρώτη της νίκη. Η ίδια ενθουσιασμένη με τον αγώνα και την νίκη τους ανέβασε και μία φωτογραφία από τα μεθεόρτια!


“Μίκρα Θεσ/νίκης μετά τη νίκη μας! Σίγουρα το 1.94 σου Κωστή μου βοήθησε αλλά κάτι λίγο έκανα κι εγώ…” έγραψε η παρουσίαστρια δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία που αποδεικνύει πως παρότι αναγκάστηκε να απέχει από την έντονη άθληση λόγω του τραυματισμού της, η σιλουέτα της εξακολουθεί να είναι άψογη!

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164