Βίκυ Χατζηβασιλείου για Κατερίνα Καινούργιου: «Δε μπορώ να την κρίνω την κοπέλα, τη Φαίη Σκορδά την είδα γιατί είναι φίλη μου»

Για το πως κρίνει της δυο παρουσιάστριες της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καινούργιου καθώς και για τη δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη που προκάλεσε σάλο, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο περιοδικό «7μέρες Tv» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Πώς σας φαίνεται η Φαίη Σκορδά φέτος;

Πηγαίνει κάθε μέρα και καλύτερα. Όλοι θέλουμε το χρόνο μας για να βρούμε τα πατήματά μας στις νέες μας στέγες και επιλογές. Νομίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά.

Η Κατερίνα Καινούργιου;

Δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ τις εκπομπές. Τη Φαίη την είδα γιατί είναι φίλη και ήθελα να δω την αλλαγή που έκανε. Όσο για την Κατερίνα, δεν μπορώ να την κρίνω την κοπέλα. Αυτό που κάνει το κάνει καλά και ο κόσμος την ακολουθεί.

Πρόσφατα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την Όλγα Τρέμη αποκαλύπτοντας πολύ προσωπικά τους πράγματα.

Δεν μου αρέσει καθόλου να μιλώ για τους άλλους. Θεωρώ ότι δεν βοηθά κανέναν. Ούτε εμένα που το λέω ούτε τον άλλον που το ακούει. Το να ανοίγεις μια κλειδαρότρυπα στη ζωή του οποιουδήποτε δεν βοηθά κανέναν. Από εκεί και πέρα έχω την εντύπωση ότι ο Ανδρέας αυτά δεν τα έλεγε σε συνέντευξη. Υποτίθεται ότι ειπώθηκαν off the record. Δεν ξέρω. Δεν θέλω να το κρίνω αυτό. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω κανέναν ούτε και θέλω να το κάνω.

Read More

And More