Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ξεκίνησε γυρίσματα και αγχώνεται για την νέα μέρα προβολής του “Πακέτου”! Δες τι έγραψε στα social-media…

Ήταν μία από τις πιο σημαντικές, τηλεοπτικές ειδήσεις του καλοκαιριού… Ήταν μία είδηση η οποία “έσκασε” τον Ιούλιο και κατάφερε να προκαλέσει τεράστιο ντόρο μέσα σε χρόνο μηδέν.

Η είδηση αυτή φυσικά ήταν η αιφνιδιαστική απόφαση των ιθυνόντων του Alpha να αλλάξουν φέτος μέρα και ώρα μετάδοσης του “Πάμε Πακέτο”.

Μία είδηση η οποία αιφνιδίασε τα μάλλα ακόμα και την ίδια την Βίκυ Χατζηβασιλείου, μιας και όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια, η οικοδέσποινα της εκπομπής δεν είχε ιδέα πως τα στελέχη του Alpha είχαν για ΄κείνη άλλα σχέδια φέτος.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη είδηση, η είδηση δηλαδή που ήθελε το “Πακέτο” της Βίκυς να μετακομίζει από Πέμπτη σε Τετάρτη, αρχικά ήταν κάτι που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τους ανθρώπους του Alpha, αλλά στην συνέχεια δεν χρειάστηκε να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα για να διαπιστώσουμε πως ήταν πέρα για πέρα αληθινή.

Βλέπεις, δημιουργήθηκε μεγάλο παρασκήνιο σε σχέση με την απόφαση, για το αν ενημερώθηκε η παρουσιάστρια, για το τι είπε η παρουσιάστρια στα στελέχη του καναλιού κι εκεί που έδεσε εντελώς το… γλυκό ήταν όταν βγήκε και ο αντιπρόεδρος του καναλιού Δήμος Βερύκιος και εξέφρασε δημόσια την γνώμη του και για την μετακόμιση του “Πακέτου”, κάνοντας ολίγον… ασήκωτη την Βίκυ και τις… ενστάσεις της.

Και ερχόμαστε στο τώρα, όπου το “Πακέτο” θα κάνει πρεμιέρα την άλλη Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και εννοείται πως η Βίκυ έχει ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς γυρίσματα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του τελευταίου γυρίσματος ανέβασε στο instagram σχετικό “κλικ” από τα backstage, όπου εννοείται πως έσπευσε να τοποθετηθεί για ακόμα μία φορά για την αλλαγή της μέρας της εκπομπής, γράφοντας μεταξύ άλλων στην λεζάντα όλο νόημα: “Κάθε αρχή και δύσκολη”!

Πιο συγκεκριμένα όλο το μήνυμα της γνωστής παρουσιάστριας έλεγε : “…Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ!! (Το κατανοώ ότι υπάρχει σύγχυση για τη μέρα!Κάθε αλλαγή και δύσκολη…????)…”

Όπως καταλαβαίνεις λατρεμένη, η Βίκυ ακόμα να το “χωνέψει” ότι αλλάζουν αυτό το χειμώνα οι τηλεοπτικές της συνήθειες και φυσικά εννοείται πως θα την πάρει και χρόνο να συμφιλιωθεί και με την ιδέα, ότι πρέπει να χτίσει κι ένα νέο τηλεοπτικό ραντεβού με το κοινό της, το οποίο την ακολουθεί πιστά 12 χρόνια!

Εμ, είναι να μην αγχώνεται;

Read More

And More