Βίκυ Χατζηβασιλείου: Με αυτό το τρόπο προσπαθεί να κρατήσει τη ζωή της ενεργή μέσα στην καραντίνα

Η ζωή όλων μας τις τελευταίες ημέρες έχει αλλάξει ριζικά αφού όλα έχουν παγώσει και πάλι για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις λίγους μήνες μετά το δεύτερο lockdown που επιβλήθηκε στη χώρα μας προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού που μαστίζει ολόκληρο των πλανήτη.

Όλοι μας ψάχνουμε δημιουργικά πράγματα να κάνουμε τις ώρες που περνάμε μέσα στο σπίτι και η Βίκυ Χατζηβασιλείου φαίνεται πως έχει βρει τον δικό της. Η παρουσιάστρια που είναι γνωστό ότι αγαπάει τη γυμναστική και αυτό είναι κάτι που δε θα μπορούσε να στερηθεί μέσα στην καραντίνα. 

Με ένα slow motion βίντεο που μοιράστηκε στο instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου εντυπωσιάζει με την ευλυγισία της, καθώς φαίνεται να παίρνει φόρα μπροστά στην μπαλκονόπορτα του σπιτιού της στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, πριν ισορροπήσει σε κατακόρυφο πάνω στο τζάμι.

«Η ζωή μας μπήκε σε pause, και κάποιοι κάνουμε ό,τι μπορούμε (ή… ό,τι να ’ναι) για να την κρατήσουμε σε ‘κίνηση”. Καλημέρα και καλή εβδομάδα αγαπημένοι! Υπομονή!» σχολίασε στην ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (@vikyhatzivasiliou)

Read More

And More