Βίκυ Χατζηβασιλείου: Με sexy και total white look σε βραδινή έξοδο με τους συνεργάτες της! (pics)

Για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά, φέτος απολαμβάνουμε τις ανθρώπινες και συγκινητικές ιστορίες της Βίκυς Χατζηβασιλείου τα Σαββατόβραδά μας. Η εκπομπή «Πάμε πακέτο», η οποία για 14η χρονιά υπάρχει και ευημερεί στην ελληνική τηλεόραση, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που την παρακολουθεί πιστά κι έτσι συνεχίζει να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Κάθε εβδομάδα, λοιπόν, με οικειότητα και διακριτικότητα, με συναίσθημα και δημοσιογραφική ετοιμότητα, η παρουσιάστρια συναντά ανθρώπους που θέλουν και τολμούν να αλλάξουν τη ζωή τους, να μάθουν την αλήθεια, να αγαπήσουν και να αγαπηθούν.

Πρόσφατα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο με τους συνεργάτες της, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί την επιτυχία της εκπομπής. Έτσι, το ραντεβού δόθηκε σε γνωστό restaurant bar στο Σύνταγμα, όπου όλη η ομάδα του “Πάμε Πακέτο“, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, συναντήθηκε κάτω από πιο χαλαρές συνθήκες και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η οικοδέσποινα της εκπομπής τους υποδέχτηκε όλους με χαμόγελα και ανεβασμένη διάθεση, ενώ ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο λευκό μίνι φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Βίκυ κουβέντιασε με τα μέλη της ομάδας της, χόρεψε και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ έσβησε κεράκια με τον αριθμό 14 πάνω σε μια σοκολατένια τούρτα, η οποία φτιάχτηκε ειδικά για την περίσταση, αφού πάνω έγραφε: “Χρόνια πολλά Πάμε Πακέτο”.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More