Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο λόγος που δεν συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 – «Άλλα ήθελα εγώ κι άλλα επέμεναν εκείνοι»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και τον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για απόφασή της να μην συνεργαστεί τελικά με τον ΑΝΤ1 και να αποχωρήσει από την εκπομπή που ετοίμαζε με το κανάλι.

«Ο λόγος που έφυγα από αυτό το project είναι γιατί με το κανάλι δεν είχαμε την ίδια αντίληψη όσον αφορά το στόχο μας. Άλλα ήθελα εγώ να γίνουν στην εκπομπή και άλλα επέμεναν οι άνθρωποι του καναλιού να κάνουν. Δεν συμφωνήσαμε στο περιεχόμενο. Απλά. Θα μου πεις, θα ήταν καλά τα χρήματα. Ενδεχομένως να ήταν, αλλά δεν είναι τα χρήματα το παν στη ζωή ή ο βασικός λόγος για να αποφασίσεις να κάνεις κάτι. Είναι σημαντικά, αλλά δεν είναι το πρώτο που κοιτώ», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Εγώ θέλω να είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη σε αυτό που θα επιλέξω να κάνω και να νιώθω ότι συμβάλλω στο συλλογικό καλό. Αν δεν τα έχω αυτά, δεν θα το κάνω. Και δεν πειράζει, θα νοικιάσω το οικογενειακό σπιτάκι που έχουμε στη Χαλκιδική και θα ζήσω με λιγότερα χρήματα. Θα επιβιώσω, αλλά θα το κάνω με ήσυχη τη συνείδησή μου, με χαρά, ηρεμία και αξιοπρέπεια», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Read More

And More