Βίκυ Χατζηβασιλείου: Παρουσίασε το νέο της βιβλίο με την μητέρα της στο πλευρό της! [pics]

Το νέο της βιβλίο αυτογνωσίας και αποδελτίωσης παρουσίασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου πριν λίγες μέρες και εντυπωσίασε. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο με τον Alpha έχει αφοσιωθεί σε άλλα αγαπημένα projects και μαζί με τον Χάρη Παπαδόπουλου δημιούργησε ένα ξεχωριστό βιβλίο το οποίο στοχεύει στην αφύπνιση της κινητήριας δύναμης που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Το ραντεβού δόθηκε στο Νομισματικό Μουσείο και το «παρών» έδωσαν επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» Κατερίνα Διδασκάλου, η Μάγδα Τσέγκου, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Ευθύμης Ζησάκης και πολλοί ακόμη.

Βίκυ Χατζηβασιλέιου, Ευθύμης Ζησάκης, Κατερίνα Διδασκάλου

Ιδιαίτερη στιγμή, όμως, ήταν και η παρουσία της μητέρας της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην εκδήλωση. Η κα Χρυσούλα στηρίζει πάντα την κόρη της και είναι στο πλευρό της σε όλα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Κάν’ το να συμβεί τώρα!»:

Το μόνο που σας μπλοκάρει για να πάρετε όλα όσα θέλετε από το Σύμπαν είναι η δική σας στάση ζωής!

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Όλα όμως αλλάζουν! Και σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν οι απαραίτητες γνώσεις και οι τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε αυτή τη στάση ζωής έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που έχετε ονειρευτεί και σας αξίζει!

Με τα αποτελεσματικά εργαλεία που θα βρείτε στις σελίδες του, αυτό που θέλετε μπορείτε, με τη δική σας δύναμη, να το κάνετε να συμβεί ΤΩΡΑ!

 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την μητέρα της

Μάγδα Τσέγκου

Βασίλειος Κωστέτσος, Γιάννης Καζανίδης

Κατερίνα Διδασκάλου, Βίκυ Χατζηβασιλείου

Έλενα Βρεττού, πλαστικός χειρουργός Δρ. Άρης Νταμάγκας

Φωτογραφίες: ndp

Read More

And More