Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το «Πακέτο» της… μετακόμισε κι έκανε πρεμιέρα. Οι τηλεθεατές ήταν εκεί για να το ανοίξουν;

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το «Πακέτο» της… μετακόμισε κι έκανε πρεμιέρα. Οι τηλεθεατές ήταν εκεί για να το ανοίξουν; | tlife.gr

Πρεμιέρες… έβρεξε χθες το βράδυ στον Alpha και το χθεσινό βράδυ ήταν βράδυ πρεμιέρας και για την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Το «Πάμε Πακέτο» άνοιξε στους δέκτες μας μετά Βαίων και κλάδων, με την Βίκυ υπέρλαμπρη να υπόσχεται πως θα μας προσφέρει ακόμα μία χρονιά γεμάτη δυνατές συγκινήσεις.

Το «Πακέτο» φέτος λατρεμένη άλλαξε το ραντεβού του μαζί μας μετά από πολλά χρόνια και η γνωστή παρουσιάστρια είναι λογικό κι αναμενόμενο να έχει ένα μεγάλο άγχος, για το πως ακριβώς θα κυλήσει η φετινή χρονιά και για το αν ο κόσμος μείνει πιστός στο τηλεοπτικό ραντεβού μαζί της. Σε αυτό το ραντεβού που πλέον κλείνεται για κάθε Τετάρτη και όχι για κάθε Πέμπτη βράδυ.

Φυσικά, μόλις η αυλαία της εκπομπής άνοιξε, η Βίκυ στο πρώτο πράγμα που θέλησε να σταθεί, ήταν σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή. Ποιό ήταν το μήνυμα που έστειλε στους τηλεθεατές;

«…Καλησπέρα σας, εδώ είμαστε και φέτος, καλώς ήρθατε στο «Πάμε Πακέτο». Ξεκινάμε την ίδια δυνατή ομάδα, με το ίδιο μοναδικό τεχνικό τιμ, με τους ίδιους εξαιρετικούς ανθρώπους της παραγωγής, το μόνο που αλλάξαμε είναι η μέρα.

Πρώτη φορά αριστερά, ένα κλικ, από Πέμπτη σε Τετάρτη. Δεν πειράζει, αυτό που έχει σημασία είναι η ουσία, οι σχέσεις που έχουν δομηθεί με ουσία, με κόπο και για πολλά χρόνια, δώδεκα στην περίπτωσή μας. Δεν κλονίζονται από αλλαγή στη μέσα συνάντησης.

Θα βρεθούμε, κάτι θα αλλάξετε, κάτι θα προσαρμόσετε, αλλά αφού τα θέλουμε, θα βρεθούμε», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Το αν τώρα… βρέθηκε τελικά με τους τηλεθεατές, είναι κάτι που φάνηκε σήμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Οι τηλεθεατές ήταν ,λοιπόν, εκεί στο πρώτο, νέο ραντεβού μαζί της για να ανοίξουν το ολοκαίνουργιο «Πακέτο»;

Απ ΄ότι έδειξε το ραβασάκι της Nielsen, η πρεμιέρα της Βίκυς σημείωσε στο σύνολο ένα εντυπωσιακό 25,1%, ενώ στα νεανικά κοινά – τα οποία σαφέστατα και δεν είναι το μεγάλο ατού της συγκεκριμένης εκπομπής -, κέρδισε 13,2%.

Με άλλα λόγια, είχαμε να κάνουμε με μία δυνατή πρεμιέρα, η οποία έρχεται για να σου δώσει το μήνυμα πως κι αυτή η χρονιά θα είναι η χρονιά του «Πακέτου».

READ more