Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το video από την συμμετοχή της σε αγώνα beach volley «ρίχνει» το Instagram!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της εγχώριας showbiz. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια του “Πάμε Πακέτο” στον Alpha, μπορεί καθημερινά να έχει πολλές υποχρεώσεις καθώς είναι εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος και επιχειρηματίας, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της. Γυμνάζεται συστηματικά, προσέχει πολύ τη διατροφή της και συχνά ασχολείται με το αγαπημένο της άθλημα, που δεν είναι άλλο από το beach volley. Έτσι διατηρείται πάντα σε φόρμα.

Η γνωστή παρουσιάστρια, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, συμμετείχε σε αγώνα beach volley στην Καλαμάτα και σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις με το ταλέντο και την ενέργειά της.

Η ίδια ενθουσιασμένη δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, το πρωί της Κυριακής, ένα video από τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού και στην ανάρτησή της σημείωσε: “Ένα ματς #beachvolleyball απαιτεί πάθος, ταχύτητα και σωστές επιλογές. Όπως και η ζωή… Καλημέρα (#hilights από το #open #tournament Καλαμάτας. Ευχαριστώ τη συμπαίκτρια μου@ioannamantoudiπου τη γνώρισα λίγο πριν το ματς. Προπόνηση καμία)”.

Read More

And More