Βίκυ Χατζηβασιλείου: Χωρίς ρετούς στην πισίνα

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου περνάει χαλαρές στιγμές και απολαμβάνει τα καλοκαιρινά μπάνια, μιας και η εκπομπή που παρουσιάζει ‘’Πάμε Πακέτο’’ έριξε αυλαία. Η ίδια, βέβαια, είναι πολύ χαρούμενη, αφού η συγκεκριμένη εκπομπή θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του Alpha και του χρόνου, μιας και πρότζεκτ που πετυχαίνει για 12 ολόκληρα χρόνια, δεν το αλλάζεις.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια στην πισίνα του Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel στην Ελούντα Κρήτης, να λιάζεται κάτω από τον λαμπερό ήλιο. Η Βίκυ φαίνεται πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη και φυσικά απολαμβάνει στο έπακρο αυτές τις στιγμές χαλάρωσης.

Φορώντας ένα λευκό μπικίνι σε απλή γραμμή, η παρουσιάστρια απέδειξε ότι είναι λάτρης του καλαίσθητου στιλ ακόμα και όταν ξεκουράζεται.

Φυσικά, το καλλίγραμμο σώμα της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί και τα καλλίγραμμα πόδια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της γυμνασμένης σιλουέτας της.

Η Βίκυ έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν την αγάπη της για τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Είναι εμφανές, εξάλλου, ότι έτσι είναι ο τρόπος ζωής της και η καθημερινότητά της.

Read More

And More