Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Χρειάστηκε να μείνουμε ένα βράδυ στο δρόμο” – Η απίστευτη περιπέτεια που έζησε στη Βιέννη

Η ξαφνική χρεωκοπία της Thomaw Cook είναι το θέμα που πρωταγωνιστεί σήμερα τα Μέσα Μαζίκης Ενημέρωσης, αφού χιλιάδες είναι οι τουρίστες που εγκλωβίστηκαν στα νησιά και ακόμα και τώρα δεν γνωρίζουν πως θα γυρίσουν πίσω στη Μεγάλη Βρετανία. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σχολίασε το συγκεκριμένο συμβάν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και παράλληλα θυμήθηκε την απίστευτη περιπέτεια που είχε ζήσει πριν από αρκετά χρόνια στη Βιέννη μαζί με την κολλητή της.

Ειδικότερα, έγραψε:

“Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου! Καλή έκβαση στην περιπέτεια των 600.000 τουριστών αλλά και των 22.000 εργαζομένων, θύματα όλοι της ξαφνικής χρεωκοπίας της Thomas Cook, που παρά την τεράστια εμπειρία της, αποδεικνύεται πως δεν ήξερε να τα…. μαγειρεύει καλά. Μπορώ να ταυτιστώ με το συναίσθημα όλων αυτών των ανθρώπων που ξεμείνανε στους τουριστικούς τους προορισμούς (για τους οποίους πιθανόν να δούλευαν και όλο το χρόνο), διότι είναι κάτι που έχω περάσει κι εγώ. Όταν ήμουν ακόμη φοιτήτρια της Νομικής, και βρεθήκαμε στη Βιέννη με τη φίλη μου έχοντας εμπιστευτεί γνωστό τότε τουρ. πρακτορείο της Θεσ/νίκης, χρειάστηκε να μείνουμε ένα βράδυ όλο το γκρουπ στο δρόμο διότι το πρακτορείο δεν είχε πληρώσει το ξενοδοχείο!

Και όπως μάθαμε εκ των υστέρων, είχαν κατασπαταλήσει όλα μας τα χρήματα πριν καν ξεκινήσει η εκδρομή μ’ εμάς τους ανυποψίαστους τουρίστες… Ευτυχώς ο οδηγός κ ιδιοκτήτης του πούλμαν ήταν Έλληνας και έπρεπε να επιστρέψει, οπότε τουλάχιστον γυρίσαμε όλοι σπίτια μας. Που μας φάνηκαν μετά, πιο όμορφα από ποτέ…. Τώρα το θυμάμαι σαν το περιπετειώδες σκέλος μιας αξιομνημόνευτης εκδρομής. Ελπίζω ανάλογα να το θυμούνται κάποτε και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που σήμερα το βιώνουν ως τεράστια αγωνία. Τελικά χρειάζεται να περάσουν χρόνια για ν’ αντιληφθούμε ότι η ζωή είναι ούτως ή άλλως μια “εκδρομή”, γεμάτη περιπέτειες. Ευχάριστες ή όχι, αυτές είναι που την καθιστούν αξιομνημόνευτη”.

Η Βίκυ Χατζηβασίλειου θυμήθηκε τη δική της περιπέτεια που έζησε πριν χρόνια στη Βιέννη!

Read More

And More