Βίντεο: Ο Στέλιος Χανταμπάκης ανέλαβε τις δουλειές του σπιτιού μετά την αναχώρηση της Όλγας Πηλιάκη για το Survivor 2024

Survivor 2024Μαχητές και Διάσημοι μπαίνουν στον στίβο μάχης διεκδικώντας την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης και τα έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας. Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα δούμε στην ομάδα των Διασήμων είναι και η Όλγα Πηλιάκη, η οποία δοκιμάζει στον εαυτό της για δεύτερη φορά σε ριάλιτι επιβίωσης, αφού το 2017 είχε λάβει μέρος στο Nomads.

Αυτή τη φορά ο Στέλιος Χανταμπάκης, είναι αυτός που θα αναλάβει τα βάρη της οικογένεια για όσο καιρό θα λείπει η σύζυγός του, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως τα καταφέρνει άψογα.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης το μεσημέρι της Πέμπτης 4/1 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους τρία βίντεο, μέσα από τα οποία μας δείχνει όλες τις δουλειές που έχει αναλάβει μετά την αναχώρηση της Όλγας Πηλιάκη. 

Όπως θα δεις, ο πρώην παίκτης του Survivor, σιδερώνει τα ρούχα, μαγειρεύει και καθαρίζει με βοηθούς τα παιδιά του. Η Μαλένα και ο Μανωλάκης μάλιστα, τον βαθμολόγησαν βαθμολόγησαν και τις μαγειρικές τους ικανότητες με άριστα. 

Δες τα βίντεο

Read More

And More