Βίσση- Καρβέλας: Τι έλεγαν πριν από 22 χρόνια για τους » Δαίμονες»

Βίσση- Καρβέλας: Τι έλεγαν πριν από 22 χρόνια για τους » Δαίμονες» | tlife.gr

Μέτα από 22 χρόνια η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, είναι ετοίμοι για ακόμα μια φόρα να μας παρουσίασουν μέσα από ένα μοναδικό θέαμα τους ανανεωμένους Δαίμονες. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στη σκηνή του Παλλάς στις 22 Μαρτίου!

Ένα μεγάλο αφιέρωμα ετοίμασαν οι Fannatics.gr για τους δύο μεγάλους καλλιτέχνες… Οι Fannatics.gr θα προσφέρουν σε όλους τους fans της Άννας και του έργου ένα εβδομαδιαίο αφιέρωμα από σπάνια άρθρα και συνεντεύξεις της Άννας, του Νίκου και των τότε συνεργατών τους, όπως δημοσιεύτηκαν τότε στον εβδομαδιαίο και ημερήσιο τύπο!

Πώς προετοιμάστηκε όμως η παλιά παράσταση; Τι γινόταν στο θέατρο Αττικόν τέτοιες μέρες το 1991; Τι ένιωθαν οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές του έργου; Ποια ήταν τα σχέδια, τα προβλήματα και οι σκέψεις τους για το έργο;

Διαβάστε τη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Diva, το Μάιο του 1991

Μέσα από τα γνώριμα καμαρίνια του REX, μόλις 22 χρόνια πριν, μια πολύ ξεχωριστή συνέντευξη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα για τη γνωριμία, την καθημερινότητά τους ως ζευγάρι και την κοινή τους πορεία στη μουσική, τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες και φυσικά τις προετοιμασίες για τους Δαίμονες. H συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Diva, το Μάιο του 1991 συνοδεύτηκε από μία μοναδική φωτογράφιση του Τάκη Διαμαντόπουλου και την παρθενική εμφάνιση ενός… πολύπαθου κόκκινου vintage Chanel!

Το πιο εύκολο για μένα και την Άννα ήταν να κάνουμε σουξεδάκια. Το ‘κανα, μου άρεσε κάποια στιγμή και το ξεπέρασα. Το ίδιο και η Άννα. Την είδανε, τη χειροκροτήσανε, υπέγραψε αυτόγραφα. Τώρα θέλει να κάνει πράγματα πιο απαιτητικά.

Μετά από ένα ταξίδι στο Λονδίνο, όπου εγώ είδα το Phantom of the Opera, ζήλεψα τόσο πολύ και αισθάνθηκα τόσο μειωμένος σαν καλλιτέχνης που ζω στην Ελλάδα κι αναγκάζομαι να κάνω πράγματα που δεν ακουμπάνε καν τις ανησυχίες μου, ώστε αποφασίσαμε με την Άννα πως στην επόμενη δουλειά θα κάνουμε αυτό που μας αρέσει χωρίς συμβιβασμούς δήλωνε ο Νίκος Καρβέλας ενώ η Άννα συμπλήρωνε:

Μ’ αρέσει ν’ αλλάζω. Είναι μια ανάγκη να πολεμήσεις το χρόνο και την αποτελμάτωση. Φοβάμαι τη φθορά που φέρνει ο χρόνος. Θέλω να συνεχίσω να είμαι επιτυχημένη για πολλά χρόνια. Η δόξα είναι πολύ ελκυστικό πράγμα.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γαλάνης σημειώνει ότι το καλλιτεχνικό (και ερωτικό!) ζεύγος μόλις είχε υπογράψει τα συμβόλαια και ξεκίνησε τις οντισιόν για την πιο φιλόδοξη ίσως δουλειά της καριέρας τους, για την οποία η Άννα αποκαλύπτει μόνο πως θα υποδυθεί μία πριγκίπισσα την περίοδο του Μεσαίωνα, ενώ ο Νίκος Καρβέλας αποκαλύπτει ότι ένα ταξίδι στο Λονδίνο ήταν η αφορμή για να προχωρήσει σε ένα βήμα χωρίς συμβιβασμούς, αφουγκραζόμενος μόνο τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες!

Δες φωτογραφίες από την συνέντευξη!

/

/

/

READ more