Βιτριόλι: Έκανε το μεγάλο «κόλπο» ο άρρωστος νους;

Στο ειδικό λογισμικό αναγνώρισης και ταυτοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων, μπήκαν το απόγευμα της Τρίτης, 02.06.2020, τα αποτελέσματα από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου που έχουν πλέον στα χέρια τους οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται με την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι η 34χρονη Ιωάννα.

Το συγκεκριμένο λογισμικό θα διερευνήσει ηλεκτρονικά όλους τους τηλεφωνικούς αριθμούς που την επίμαχη ημέρα και ώρα της επίθεσης με το βιτριόλι εξέπεμπαν σήμα στην κεραία κινητής τηλεφωνίας, που καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, όπου και δέχθηκε την επίθεση, η 34χρονη.

Θα «αποκαλυφθεί» ο άνθρωπος που έριξε το βιτριόλι;

Οι αστυνομικοί στηρίζουν πολλές ελπίδες σ’ αυτή την διερεύνηση, καθώς ευελπιστούν στο λάθος που είναι δυνατόν να έκανε η δράστιδα και να είχε εκείνη την στιγμή επάνω της το κινητό της τηλέφωνο.

Ωστόσο από ένα στοιχείο που παρουσίασε το “Βήμα” φαίνεται πως η επίθεση είχε όλα τα χαρακτηριστικά της καλά οργανωμένης υπόθεσης, καθώς η δράστιδα φέρεται να είχε μαζί της τηλεκάρτα, κάρτα για τηλέφωνα σταθερά του ΟΤΕ δηλαδή, μέσω της οποίας κάλεσε ταξί προκειμένου να φτάσει στο σημείο της επίθεσης και αντιστοίχως για να διαφύγει ανενόχλητη από την οδό Θησέως.

Σ’ αυτή την περίπτωση το μόνο στοιχείο που μπορούν να αντλήσουν οι αστυνομικοί, είναι η διαδρομή του ταξί, μέσω της ειδικής εφαρμογής και βέβαια να εντοπίσουν μέσω της εταιρείας τον οδηγό που μετέφερε την μυστηριώδη γυναίκα.

Σ’ αυτή την περίπτωση, βασική προϋπόθεση ελπίδας είναι ο οδηγός να θυμάται εκείνη την ημέρα τα χαρακτηριστικά της πελάτισσας…

Πηγή: Newsit

Read More

And More