Βιβή Τσιάμη: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της πρότασης γάμου από τον σύντροφό της

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κώστα Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται να παντρευτεί η Βιβή Τσιάμη σε λίγες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 22 Σεπτεμβρίου, στον ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα Βούλας. 

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και ο δημοσιογράφος, Σαράντης Μαριεττής συνάντησε την πρώην Playmate στην πρόβα νυφικού της, όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και λεπτομέρειες για τον γάμο της.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη, νιώθω ήρεμη και για αυτό έχω προχωρήσει σε αυτό το βήμα», είπε αρχικά η Βιβή Τσιάμη.

Το πρώην μοντέλο συνέχισε: «Το νυφικό που φοράω τώρα είναι μια από τις επιλογές που έχω σκεφτεί για την ημέρα του γάμου».

Σχετικά με παρασκήνιο της πρότασης γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της, η Βιβή Τσιάμη περιέγραψε: «Έκανε πάρα πολλές προσπάθειες για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Μου έλεγε πάμε εδώ, έλα να κάνουμε εκείνο, μου έκανε διάφορες προτάσεις γιατί το είχε οργανώσει, αλλά επειδή εγώ γενικότερα είμαι σπιτόγατα, δεν κυκλοφορούσα, δεν έβγαινα. Κάποια στιγμή λοιπόν, σε μια προσωπική μας στιγμή λίγο πριν την έξοδο μου λέει “τι όμορφη που είσαι σήμερα, αλλά νομίζω κάτι σου λείπει. Σκύβει στα γόνατα, μου έκανε την πρόταση και δέχτηκα”». 

Κλείνοντας, η Βιβή Τσιάμη ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει οικογένεια με τον μέλλοντα σύζυγό της και απάντησε: «Αν θέλει ο θεός και επειδή η ζωή ξέρει, εγώ την εμπιστεύομαι, είναι κάτι έτσι σαν μότο που έχω οπότε ότι φέρει ο θεός και η ζωή είναι ευπρόσδεκτο». 

Read More

And More