Βιβή Τσιάμη: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Κώστα Παπακωνσταντίνου – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου  η Βιβή Τσιάμη μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στην Βούλα στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το TLIFE για τον γάμο του μοντέλου με τον μικροβιολόγο.

Κουμπάροι τους ήταν ο Χρήστος και η Νατάσα Τσαγκάρη.

Η Βιβή Τσιάμη έλαμπε από ευτυχία μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό που επέλεξε σε κλασική γραμμή, δίπλα στον χαμογελαστό σύζυγό της. Στο πλευρό τους βρέθηκε και η δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη, η οποία πόζαρε με τη νύφη. 

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE:

Λίγες μέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, η Βιβή Τσίαμη σε δηλώσεις της στο Mega Καλημέρα αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ο αγαπημένος της έκανε πρόταση γάμου…

«Έκανε πάρα πολλές προσπάθειες για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Μου έλεγε πάμε εδώ, έλα να κάνουμε εκείνο, μου έκανε διάφορες προτάσεις γιατί το είχε οργανώσει, αλλά επειδή εγώ γενικότερα είμαι σπιτόγατα, δεν κυκλοφορούσα, δεν έβγαινα. Κάποια στιγμή λοιπόν, σε μια προσωπική μας στιγμή λίγο πριν την έξοδο μου λέει “τι όμορφη που είσαι σήμερα, αλλά νομίζω κάτι σου λείπει. Σκύβει στα γόνατα, μου έκανε την πρόταση και δέχτηκα”», είχε δηλώσει η Βιβή Τσιάμη. 

Read More

And More