Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τα 34 χρόνια κοινής πορείας με την Έφη Μουρίκη: «Θέλει δουλειά»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε τη νέα τους συνέντευξη στην Real Life και στην Κορύνα Μανταγάρη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην σύζυγό του, Έφη Μουρίκη με την οποία φέτος συμπληρώνουν 34 χρόνια κοινής ζωής.

«Κλείνουμε 34 χρόνια σχέσης. Θέλει δουλειά. Όπως φροντίζουμε τον εαυτό μας στη δουλειά και τις συναναστροφές μας, όπως φροντίζουμε να αλλάζουμε, θέλει δουλειά και αυτό», αναφέρει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και απαντά για το αν υπάρχουν πράγματα που έχουν αλλάξει για να συγκλίνουν οι πορείες τους: «Οι πορείες συγκλίνουν έτσι κι αλλιώς. Σίγουρα αλλάζουμε την καθημερινότητά μας».

Όσο για τα κοινά στοιχεία με τον ρόλο του Ηλία της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης λέει χαρακτηριστικά: «Το μοναδικό που έχω δανείσει είναι η ευαισθησία. Από την άλλη, δεν μοιάζουμε σε τίποτα και αυτό είναι το γοητευτικότερο. Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον υπέροχο καλοσυνάτο, γκρινιάρη, εκτός εποχής άνθρωπο και σίγουρα με αυτό που νομίζει ότι πρέπει να είναι η γυναίκα. Πραγματικά τον παρακολουθώ και με γοητεύει για να μπω στο μυαλό του και να τον καταλάβω», ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

 

Read More

And More