Site icon TLIFE

Βλαδίμηρος Νικόλα: Ο πρώην παίκτης του Big Brother δεν κρύβει τον έρωτά του με τη Σαμάνθα από το The Bachelor – Τα κοινά τους βίντεο!

Αν θες να μάθεις τι σημαίνει “Couple Goals” θα το βρεις σίγουρα στο Tik Tok του Βλαδίμηρου Νικόλα! Ο πρώην παίκτης του Big Brother είναι full in love με την Σαμάνθα Στοκμάγιερ από το The Bachelor, με το ζευγάρι να μη κρύβει πλέον ότι είναι μαζί! Μπορεί η καλλονή Σαμάνθα να μη βρήκε τον έρωτα στο reality αγάπης του Alpha, αλλά με το που βγήκε από το παιχνίδι, ήρθε πιο κοντά με τον γλυκό Βλαδίμηρο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μάλιστα, στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο πρώην παίκτης του reality είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του Bachelor: “Ισχύει απόλυτα ότι είμαστε ζευγάρι. Μόλις κατέβηκα στην Κύπρο έτυχε να έχουμε έναν κοινό γνωστό και είχαμε βγει έξω. Όσο μιλάγαμε, βρίσκαμε και άλλα πράγματα ότι έχουμε κοινά. Και προχώρησε το πράγμα αρκετά γρήγορα… Είναι κεραυνοβόλος έρωτας!».

Ο Βλαδίμηρος έχει έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Tik Tok και ως λάτρης της γυμναστικής καθημερινά μας δείχνει πρωτότυπες ασκήσεις… με τη σύντροφό του! Το ζευγάρι κάνει γυμναστικές επιδείξεις, αποδεικνύοντας πόσο ταιριαστό είναι! Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα και οι δυο τους διαθέτουν άκρως καλογυμνασμένα κορμιά, ενώ λατρεύουν να γυμνάζονται παρέα!

Δες τα απολαυστικά βίντεο:

@vlad_ncl

Tag your workout partner! ##couplefitness ##coupletricks ##couplegoals

♬ Fight Back – NEFFEX
@vlad_ncl

couple fitness 😂 @samanthastoecklma ##couplefitness ##couplegoals ##coupletricks ##thebachelorgr ##bigbrothergreece

♬ original sound – Vlad Ncl
@vlad_ncl

tag someone you want to try this with! @samanthastoecklma ##couplefitness ##couplegoals ##thebachelorgr ##bigbrothergreece

♬ Sign (Naruto Opening Mix) – FLOW
@vlad_ncl

That’s how you support your partner 😂 @samanthastoecklma ##couplegoals ##coupletricks ##relationshipgoalsdailyy

♬ original sound – Vlad Ncl
@vlad_ncl

cuz why not. 😂 follow her: @samanthastoecklma ##couplegoals ##coupletricks ##powercouple

♬ Run – AWOLNATION
@vlad_ncl

that was fast 😋 Follow her! @samanthastoecklma ##couplegoals ##coupleschallenge ##fyp

♬ Mission impossible – The Spelding’s Jazz Orchestra
@vlad_ncl

Fun challenge 😂😂 ##relationshipgoals ##cutecouple ##coupletricks @samanthastoecklma

♬ All Of Me – The Score
© 2024 tlife.gr