Βλαντιμίρ Γιάνκοβιτς – Έλενα Παπαδοπούλου: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Πάρο!

Ερωτεύτηκαν τρελά πριν από πέντε χρόνια περίπου και είναι έτοιμοι ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην όμορφη Πάρο. Εκείνη από την πρώτη στιγμή που είχε κάνει την εμφάνισή της στο «Νext top model 2» του ΑΝΤ1 είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και μάλιστα είχε καταφέρει να φτάσει και στην τελική τετράδα. Εκείνος, από την άλλη, είναι ένα από τα πιο γνωστά αστέρια του μπάσκετ γράφοντας ιστορία στον Πανιώνιο και στον Παναθηναϊκό και μάλιστα το όνομά του «κουβαλά» τεράστια ιστορία για τους φαν του αθλήματος. Σήμερα αγωνίζεται για την ομάδα της Ανδόρρας στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για την Έλενα Παπαδοπούλου και τον Βλαντιμίρ Γιάνκοβιτς που σύμφωνα με πληροφορίες του ΤLIFE, ετοιμάζονται τον Ιούλιο ν΄ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Πάρο και να επισφραγίσουν τον έρωτά τους. Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της και το περιβάλλον τους πάντα μιλούσε με τα καλύτερα για την σχέση τους.

Το γνωστό μοντέλο τονμ τελευταίο καιρό σχεδιάζει τις δικές της τσάντες και φυσικά ο “Βλάντο”, την στηρίζει με κάθε τρόπο στο νέο της εγχείρημα. Οι δυο τους νιώθουν οικογένεια από την πρώτη στιγμή και από αυτή δεν λείπει ο τετράποδος φίλος τους, Hugo.

Δες κάποια από τα στιγμιότυπα που έχουν μοιραστεί στα social media.

https://www.instagram.com/p/BgJS0tWn6Ge/

https://www.instagram.com/p/BhuBP_9HimC/

https://www.instagram.com/p/BdYn4nTDEg6/

https://www.instagram.com/p/BX-2_VeDnHx/

Read More

And More