Βοιωτία: Οι…φύλακες ”έγδυσαν” την Γωγώ Μαστροκώστα και την Σοφία Αλιμπέρτη!

Στα δίχτυα της αστυνομίας βρέθηκαν οι χρυσοδάχτυλοι που είχαν μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή των επωνύμων. Ο λόγος για τη σπείρα Αλβανών που “χτύπησαν” 28 φορές σε εξοχικά επωνύμων και τους έκλεβαν, ενώ οι ιδιοκτήτες τους πλήρωναν για τη φύλαξη των σπιτιών τους. Η σπείρα μετέφερε, μάλιστα, πλήθος κλοπιμαίων στην Αλβανία με φορτηγά.
Πώς έχουν, όμως, τα πράγματα;
Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών τους είχαν αναθέσει τη φύλαξη και τη φροντίδα των σαλέ τους, όταν αυτοί απουσίαζαν και εκείνοι φρόντισαν να τα γδύσουν στην κυριολεξία και να μεταφέρουν τον οικιακό εξοπλισμό στην Αλβανία. Εκτός από τις ηλεκτρονικές, ηλεκτρικές συσκευές και πλήθος άλλων ειδών οικιακού εξοπλισμού, υπήρξαν και περιπτώσεις που είχαν αφαιρέσει και ολόκληρες εντοιχιζόμενες κουζίνες. Σε άλλες περιπτώσεις είχαν ξηλώσει τα παράθυρα μαζί με τα κουφώματα!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ανάμεσα στα θύματά τους, η Σοφία Αλιμπέρτη και η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα.
Η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση της συμμορίας ξεκίνησε προχθές τα ξημερώματα (04-12-2012) στο Λιβάδι Αράχοβας Βοιωτίας, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με τη συνδρομή της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αράχοβας εντόπισαν και ακινητοποίησαν δύο αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν 4 μέλη της σπείρας, ηλικίας 34, 28, 29 και 28 ετών.

Read More

And More