Βόλος: Σκότωσαν 19χρονο και πέταξαν το πτώμα του στο δρόμο!

Το πτώμα ενός 19χρονου παλικαριού από την Νέα Ιωνία Βόλου έμεινε επί τέσσερις ημέρες στα αζήτητα του νεκροτομείου Αθηνών. Το θάνατό του, που προσδιορίζεται μεταξύ 26 και 27 Αυγούστου, καλύπτει πυκνό πέπλο μυστηρίου, ενώ τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει πρόσωπα της οικογένειάς του προσπαθώντας να λύσουν το μακάβριο γρίφο προκαλούν σοκ. Το άψυχο σώμα του νεαρού φαίνεται ότι επιχείρησαν να το ξεφορτωθούν πετώντας το στο δρόμο!

Σύμφωνα με τον taxydromos.gr, το βαρύ φορτίο της αναγνώρισής του, σήκωσε η θεία του, η οποία τις προηγούμενες ημέρες κίνησε γη και ουρανό, αναζητώντας τα ίχνη του που εξαφανίστηκαν από τις 26 Αυγούστου.

Το χρονικό του θανάτου…

Σε ένα απίστευτο θρίλερ έμελε να εξελιχθεί το ταξίδι στις 17 Αυγούστου του νεαρού Παναγιώτη στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθεί με φιλικό του πρόσωπο που διαμένει προσωρινά στην πρωτεύουσα. Η τηλεφωνική επικοινωνία της θείας του ήταν καθημερινή, κάτι που άλλωστε συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια. Το βράδυ όμως της περασμένης Παρασκευής (26-08-2011) η τηλεφωνική επικοινωνία τους, της προκάλεσε πανικό.

Διάβασε όλο το χρονικό του εγκλήματος, στο newsit.gr

Read More

And More