Λίγα 24ωρα πριν την εκπνοή του 2025 ο Μιχάλης Ζαμπίδης έριξε τη δική του «βόμβα» μέσα από τα social media.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Έλληνας GOAT της μαχητικής σκηνής που έχει στο ενεργητικό του 180 αγώνες στους 150 από τους οποίος έχει βγει νικητής, και έχει κατακτήσει 18 παγκόσμιους τίτλους με αποτέλεσμα να θεωρείται θρύλος, ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση. Πιο συγκεκριμένα, ο «Iron Mike», όπως είναι το προσωνύμιο που του έχει αποδοθεί είναι έτοιμος για το μεγάλο comeback.
Η τελευταία φορά που ο Έλληνας αθλητής είχε αγωνιστεί σε αγώνα kockboxing ήταν τον Ιούνιο του 2015 στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Στιβ Μόξον, ενώ γενικά ο τελευταίος αγώνας του ήταν το 2019, όπου είχε κερδίσει στη Γερμανία στην πυγμαχία.
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή του Ζαμπίδη στην ενεργό δράση αναμένονται στο προσεχές μέλλον, αφού στο video που ανέβασε δεν υπήρχαν πολλές πληροφορίες, πέρα από αυτή της επιστροφής του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
