Χώρισε η Ιωάννα Τούνη με τον Νώντα Παπαντωνίου!

Τι και αν μόλις πριν λίγες ημέρες επέστρεψαν από το ταξίδι τους στο εξωτικό Μπαλί, η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου δεν είναι πλέον ζευγάρι. Μετά από έναν χρόνο σχέσης και χιλιάδες stories στα social media, η ξανθιά καλλονή και ο γνωστός μπασκετμπολίστας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η Ιωάννα Τούνη είχε χθες τα γενέθλιά της και δεν σταματούσε να αναρτά στιγμιότυπα τόσο από παραλία της Χαλκιδικής όσο και από το πάρτι γενεθλίων της σε κέντρο που εμφανιζόταν η Φουρέιρα και ο Αργυρός. Ωστόσο, οι διαδικτυακοί της φίλοι πρόσεξαν πως ο σύντροφός της δεν βρισκόταν εκεί…

Η επιχειρηματίας που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks δέχτηκε δεκάδες μηνύματα για το που ήταν ο Νώντας Παπαντωνίου και έτσι αποφάσισε να απαντήσει στα Instagram Stories της, ανακοινώνοντας τον οριστικό της χωρισμό από τον επί ένα χρόνο σύντροφό της.

Το ταξίδι στο Μπαλί, λίγο πριν την ανακοίνωση του χωρισμού τους

«Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλια μου χθες. Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω εκθέσει στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ. Αποφασίσαμε ακόμη και να πάμε το προγραμματισμένο ταξίδι μας στο Μπαλί λίγες μέρες πριν, να δοκιμάσουμε ξανά αν λειτουργεί όλο αυτό μεταξύ μας. Αλλά στην τελική αποφασίσαμε συναινετικά να το λήξουμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της, η Ιωάννα Τούνη.

Οι μεγάλοι έρωτες τελικά… δεν κρατούν!

Read More

And More