«Βόμβα» των Kardashians: Κλείνουν τα καταστήματά τους

«Βόμβα» των Kardashians: Κλείνουν τα καταστήματά τους | tlife.gr

Με μια λιτή ανακοίνωση στην προσωπική της ιστοσελίδα, η Kim Kardashian ανακοίνωσε πως τα καταστήματα ρούχων DASH που διέθετε εκείνη με τις αδερφές της κλείνουν μετά από 12 χρόνια λειτουργίας. Τα μαγαζιά λειτουργούσαν στο Los Angeles αλλά και στο Miami με μεγάλη επιτυχία, αλλά οι αδερφές Kardashian αποφάσισαν να τα κλείσουν, μιας και οι επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις δεν τους αφήνουν να ασχολούνται με την επιχείρησή τους όσο θα ήθελαν.

“Μετά από περίπου 12 χρόνια, οι αδερφές μας και εγώ αποφασίσαμε να κλείσουμε τις πόρτες των καταστημάτων μας. Ανοίξαμε το πρώτο μας μαγαζί το 2016 και από τότε δημιουργήσαμε τόσο όμορφες αναμνήσεις. Ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας και αγαπήσαμε το μαγαζί, αλλά μέσα σε αυτά τα χρόνια ωριμάσαμε ατομικά. Είμαστε πολύ απασχολημένες να τρέχουμε η κάθε μία τις δικές μας επιχειρήσεις, και να είμαστε μητέρες και να προσπαθήσουμε να ισορροπήσουμε την επαγγελματική μας ζωή με την προσωπική και τις οικογένειές μας. Αλλά ξέρουμε πως ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε…”, έγραψε μεταξύ άλλων, η Kim Kardashian.

Να θυμίσουμε πως η Kim Kardashian απέκτησε πριν 3 μήνες μέσω παρένθετης μητέρας το τρίτο της παιδί, την Chicago, ενώ πριν μερικές μέρες η Khloe Kardashian έφερε στον κόσμο την κόρη της, True Thomson.

READ more