Βοριάδες και λίγες βροχές το απόγευμα!

Οι βοριάδες θα φτάσουν τα 7 μποφόρ, ενώ αναμένεται και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.

Στη Μακεδονία τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά για πρόσκαιρους όμβρους. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Κι εδώ θα υπερισχύσουν οι βορειάδες 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
‘Ιδια εικόνα κι εδώ με ισχυρούς βορειάδες 5 με 7 μποφόρ. Στα νοτια βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Θα συννεφιάσει και θα βρέξει μυρίως το μεσημέρι στα γύρω ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More