Βούλα: Δυο πυροβολισμοί, μαρσάρισμα και… καπνός – Σοκ από την μαφιόζικη εκτέλεση

Με δύο σφαίρες στο κεφάλι άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν λίγο πριν από τις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής, 29.05.2020, έναν άνδρα στη Βούλα, σε μια ακόμη άγρια δολοφονία…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για Βέλγο επιχειρηματία, ο οποίος και βρισκόταν έξω από το σπίτι του, στην οδό Δωδεκανήσου, στην Βούλα.

Άγρια δολοφονία στην Βούλα

Αρχικά το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες. Οι πληροφορίες λένε πως δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή (σ.σ. αυτό προκύπτει από αυτήκοο μάρτυρα που άκουσε μαρσάρισμα αμέσως μετά τους πυροβολισμούς) έστησαν καρτέρι θανάτου στον Βέλγο επιχειρηματία αλλοδαπό έξω από το σπίτι του, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Ασκληπείο.

Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και με δυο σφαίρες του έκοψαν το νήμα της ζωής. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να διαπιστώνουν απλά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Βέλγο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον τομέα του εμπορίου. 

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως χρησιμοποιήθηκε πιστόλι των εννέα χιλιοστών για την μαφιόζικη επίθεση…

Δείτε τις εικόνες από το σημείο της εκτέλεσης

Βούλα Βούλα  

Πηγή: Newsit

Read More

And More