“Βούλιαξαν” οι παραλίες το Σαββατοκύριακο! Φωτορεπορτάζ

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του Μαΐου, όμως η θερμοκρασία των τελευταίων ημερών “χτύπησε” κόκκινο με αποτέλεσμα οι Έλληνες να επισκεφτούν τις κοντινότερες παραλίες και να απολαύσουν το μπάνιο τους. Μετά το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών το περασμένο Σάββατο, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που επέλεξαν να περάσουν το Σαββατοκύριακο στη θάλασσα τηρώντας βέβαια τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Ο Πέτρος Χόντος βρέθηκε μαζί με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE στις παραλίες της Αττικής και απαθανάτισε την κατάσταση που επικρατούσε εκεί. Όπως θα δεις, οι Αθηναίοι βρήκαν διέξοδο στη θάλασσα, αφού οι εικόνες θυμίζουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Έχοντας ομπρέλες, πετσέτες και κρατώντας την απαραίτητη απόσταση οι λουόμενοι “δροσίστηκαν” μένοντας παράλληλα ασφαλείς.

Σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης ο μέγιστος αριθμός λουόμενων είναι τα 40 άτομα ανά 1.000 τ.μ., και είναι υποχρεωτική η καταγραφή του αριθμού των παρευρισκόμενων στις 515. Όσον αφορά τις ομπρέλες, η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των αξόνων των ομπρελών, ορίζεται στα 4 μέτρα, ενώ απαιτείται η ελάχιστη απόσταση ενός μέτρου μεταξύ της περιμέτρου του σκιάστρου των δύο ομπρελών.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More