Βούρκωσε η Ελένη!

Βούρκωσε η Ελένη! | tlife.gr

Είναι μια περίοδος αρκετά δύσκολη για την Ελένη Μενεγάκη. Η προσωπική της ζωή έχει γίνει επίκεντρο συζητήσεων και σχολίων σε καθημερινό επίπεδο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η καθεμία μας θα ήθελε να έχει δίπλα της ανθρώπους εμπιστοσύνης, που να μπορούν να μας στηρίξουν και να μας δώσουν δύναμη για να ξεπέρασουμε τις οποίες δυσκολίες.

Αυτό το θέμα σχετικά με την φίλια και το πώς κοντινοί άνθρωποι εξαφανίζονται στα προβλήματα μας, σύζητησαν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη με την καλεσμένη της Ράνια Θρασκιά. «Έφυγαν από δίπλα σου άνθρωποι σε αυτόν τον χώρο όταν βρέθηκες εκτός εργασίας;» ήταν η ερώτηση της παρουσιάστριας η οποία έλαβε την εξής απάντηση από την καλεσμένη της.

«Κοίτα. Τα τελευταία χρόνια έχουν συμβεί καθοριστικές αλλαγές στην ζωή μου. Γνώρισα μια περιπέτεια υγείας. Γνώρισα έναν επώδυνο χωρισμό, μια καινούργια σχέση. Μεγάλη ευτυχία και μεγάλη δυστυχία. Το αποτέλεσμα είναι η αλήθεια στην ζωή μου. Δεν το αλλάζω αυτό με τίποτα», της απαντάει η Ράνια και προσθέτει κοιτάζοντας την κατάματα: «Τι σημασία έχει να έχεις δίπλα σου 10 ανθρώπους που δεν σε αγαπάνε πραγματικά; Τι να τους κάνεις;».

Από το στόμα της οικοδέσποινας της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» βγήκε ένας αναστεναγμός, ένα «αχ» που αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς όλα αυτά τα οποία περνάει την συγκεκριμένη περίοδο. Στη συνέχεια σχολιάσε την απάντηση της Ράνιας Θρασκιά λέγοντας οτι «Δεν ξέρω τι να πω»

Εκείνη την στιγμή, οι πιο παρατηρητικοί, είδαν τα λαμπερά μάτια της Ελένης Μενεγάκη να βουρκώνουν. Αυτό είδε και ο σκηνοθέτης της εκπομπής, ο οποίος αμέσως άλλαξε πλάνο για να μην «εκθέσει» την παρουσιάστρια.

READ more