Βραδινή έξοδος για τις τρεις κολλητές από το “My Style Rocks”!

Μπορεί στο «My Style Rocks» να ήταν… αντίπαλες, όπως φαίνεται όμως στην πραγματικότητα τα τρίτα κορίτσια έχουν πολύ καλές σχέσεις. Ο λόγος για την περσινή νικήτρια του reality μόδας του ΣΚΑΪ, Ραμόνα Βλαντή, την Τάμτα Μαστοράκη και την Τζώρτζια Βαϊνά, οι οποίες έχουν γίνει αχώριστες και βγαίνουν παντού μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός τις απαθανατίζει συχνά πυκνά σε κοινές βραδινές τους εξόδους, με τις τρεις καλλονές να του χαρίζουν τις πιο ναζιάρικες πόζες και το πιο λαμπερό χαμόγελό τους.

Αυτό συνέβη και την περασμένη Παρασκευή, που η Ραμόνα Βλαντή, η Τάμτα Μαστοράκη και η Τζώρτζια Βαϊνά βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνστανίνος Αργυρός και διασκέδασαν με τις επιτυχίες του. Πάντα όμορφες και chic φωτογραφήθηκαν η μία δίπλα στην άλλη, με τα βλέμματα όλων των θαμώνων να πέφτουν πάνω τους. Στην παρέα τους, μάλιστα, ήταν και η Ειρήνη Γκανιάτσου.

Σε παραδίπλα τραπέζι βρέθηκαν και δύο πρώην παίκτριες του Greece’s Next Top Model. Ο λόγος για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και την Σοφία Ζαχαριάδου, οι οποίες δεν σταμάτησαννα τραγουδούν και να χορεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν μαζί, πιο λαμπερές και sexy από ποτέ.

Το σίγουρο είναι πώς στο μαγαζί εκείνο το βράδυ υπήρξαν πολλές γνωστές και hot παρουσίες.

Read More

And More