Βραβεία Emmy 2019: Ο Billy Porter από το «Pose» έγραψε ιστορία με τη νίκη του!

Βραβεία Emmy 2019: Ο Billy Porter από το «Pose» έγραψε ιστορία με τη νίκη του! | tlife.gr

Ο Billy Porter έγραψε ιστορία! Ο 50χρονος ηθοποιός πήρε το πρώτο του βραβείο Emmy Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά για τον ρόλο του Πρέι Τελ στο «Pose». Η νίκη του Porter σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένας ανοιχτά ομοφυλόφιλος μαύρος άνδρας κερδίζει βραβείο στην κατηγορία Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Ο Μπίλι Πόρτερ παρέλαβε το βραβείο φανερά συγκινημένος και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και τους δημιουργούς της σειράς, Ράιαν Μέρφι, Μπραντ Φάλτσακ και Στίβεν Κάναλς και εκείνους που υποστήριξαν την καριέρα του.

https://www.instagram.com/p/B2veYM8lPuJ/

«Είμαι τόσο συγκλονισμένος και τόσο χαρούμενος που έχω ζήσει αρκετό χρόνο για να δω αυτή τη μέρα» τόνισε ο Πόρτερ αφού πρώτα χόρεψε στη σκηνή και παρέλαβε το βραβείο. «Εμείς, ως καλλιτέχνες, είμαστε οι άνθρωποι που μπορούμε να αλλάξουμε τη μοριακή δομή των καρδιών και των μυαλών των ανθρώπων που ζουν σε αυτόν τον πλανήτη» πρόσθεσε αργότερα. «Παρακαλώ μην σταματήσετε ποτέ να το κάνετε αυτό. Μην σταματήσετε ποτέ να λέτε την αλήθεια» είπε ο Αμερικανός performer, ποπ τραγουδιστής και ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

READ more