Βρέφος έπεσε από τα χέρια ιερέα που το «σαράντιζε» – Τι λέει ο πατέρας του στο “Μαζί σου” (video)

Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχε ένα βρέφος 40 ημερών από την Νικήτη Χαλκιδικής. Οι γονείς του το είχαν πάει στην εκκλησία για να πάρει την ευχή του σαραντισμού, αλλά τελικά έφυγαν από εκεί με πόνο και αγωνία. Ο ιερέας κρατούσε στα χέρια του το νεογέννητο αγοράκι προκειμένου να του διαβάσει την εν λόγω ευχή, όταν σκόνταψε και το βρέφος του έπεσε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Από την πτώση, το μωράκι υπέστη κάταγμα στο πόδι και κάκωση στο κεφάλι, τραύματα εξαιτίας των οποίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Όπως έγινε γνωστό, κάτοικοι της περιοχής έχουν ζητήσει την αντικατάστασή του εν λόγω ιερέα από τη Μητρόπολη Κασσανδρείας καθώς, όπως υποστηρίζουν, είναι μεγάλης ηλικίας και αδυνατεί να ανταποκριθεί στα ιερατικά του καθήκοντα.

“Πήγαμε να εκκλησιάσουμε το παιδί στις 6 Μαρτίου, κατά τις 5 το απόγευμα. Πήρε ο ιερέας το παιδί στην αγκαλιά του και καθώς προχωρούσε μέσα στην εκκλησία και ανεβαίνοντας κάποια σκαλοπάτια έπεσε μαζί με το παιδί. Σκέφτηκα ότι τελείωσε το παιδί μου. Τρέχω να δω τι έγινε και το παιδί έτρεμε από τον πόνο… Πήγα στο σπίτι να ελέγξω το παιδί και είδα πως κρεμόταν το αριστερό ποδαράκι του. Το είχε σπάσει πολύ άσχημα. Πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν ότι έχει κάταγμα και κάκωση του κρανίου. Ο νευροχειρούργος μας είπε ότι μπορεί να χρειαστεί να νοσηλευτεί 4 έως 6 εβδομάδες…”, είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Καταθέσαμε μήνυση με τη δικηγόρο μου εναντίον του ιερέα. Δεν λέω ότι ο ιερέας πέταξε το παιδί μου κάτω επίτηδες, αλλά είναι μεγάλης ηλικίας άνθρωπος… Αν δεν το κάνω εγώ τώρα μπορεί να κινδυνέψουν κι άλλα μωρά… “.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More