Βρέθηκε η 16χρονη Ραφαέλα.Οι έρευνες στη Θεσσαλονίκη και η μαρτυρία της μητέρας

“Η κόρη μου είναι μαθήτρια του 20 και τον τελευταίο καιρό ένιωθε πολύ πιεσμένη” τόνισε χθες στην εκπομπή Μίλα η μητέρα της 16χρονης Ραφαέλας Αγάπης Τύπου. “H 16χρονη κόρη μου εξαφανίστηκε. Κάνω έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι”, είπε στην Τατιάνα η μητέρα.

Η νεαρή μαθήτρια εξαφανίστηκε πριν από τρεις μέρες στην Βέροια και οι αστυνομικές αρχές την εντόπισαν σήμερα, λίγο πριν τις 12:00, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η ανήλικη εξαφανίστηκε την περασμένη Τρίτη κι έκτοτε, κινητοποιήθηκαν οι αρχές σε ολόκληρη τη χώρα, για τον εντοπισμό της με τις έρευνες να επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή της Βέροιας. Στην εκπομπή Μίλα και στην Τατιάνα Στεφανίδου, εκτός από τη μητέρα της μικρής υπήρξαν σημαντικές μαρτυρίες αρκετών τηλεθεατών που είπαν ότι είδαν την Ραφαέλα στη Θεσσαλονίκη. Οι έρευνες της αστυνομιας επικεντρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και η μικρή ευτυχώς εντοπίστηκε!

Η 16χρονη μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Λευκού Πύργου. Η μητέρας της 16χρονης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με την εκπομπή Μίλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την βοήθειά τους:

Read More

And More