Βρέθηκε νεκρή 23χρονη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

Η August Ames βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Camarillo της California, σε ηλικία μόλις 23 ετών. Η νεαρή κοπέλα είχε πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 290 ταινίες ερωτικού περιεχομένου και η ακριβή αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, με την αστυνομία να αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για δολοφονία.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που μιλάνε για αυτοκτονία, καθώς η 23χρονη August – το πραγματικό της όνομα ήταν Mercedes Grabowski – έπασχε από μακροχρόνια κατάθλιψη. “Ήταν το πιο ευγενικό άτομο που ήξερα και σήμαινε τα πάντα για μένα. Σας παρακαλώ αφήστε ήσυχη την οικογένειά μου σε αυτή την δύσκολη στιγμή”, δήλωσε ο σύζυγος της νεαρής πορνοστάρ.
Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, η August Ames είχε κατηγορηθεί για ομοφοβία, όταν ανέβασε ένα tweet, στο οποίο ανέφερε πως δεν θέλει να γυρίσει ερωτική σκηνή με άνδρα που έχει κάνει σεξ με άτομο του ίδιου φύλου. Μετά τον σάλο που προκάλεσε με τις δηλώσεις της, η ίδια υπερασπίστηκε τον εαυτό της, λέγοντας πως αυτή επιλέγει τι θα κάνει και με ποιον.

Read More

And More