Site icon TLIFE

Βρέθηκε νεκρός ο γιος γνωστού πολιτικού

Θρίλερ στην Πάτρα με τον γιο γνωστού πολιτικού. Ο 25χρονος που βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα ρέμα αγνοούνταν από την η Ιουνίου. Το άψυχο κορμί του βρήκε ένας Πακιστανός.

Ο πρώην βουλευτής σε παλαιότερη φωτογραφία με τη Μελίνα Μερκούρη (πηγή ΠΑΣΟΚ)

Ο άτυχος φοιτητής Πέτρος-Μάριος θωμάς, που ήταν γιος του γνωστού πολιτικού της Αχαΐας, πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Θωμά, δεν είχε δώσει σημεία ζωής για περισσότερο από 10 μέρες. Ένας Πακιστανός τον βρήκε νεκρό τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε ένα ρέμα.

Ο αλλοδαπός που βρήκε το νεκρό σώμα του 25χρονου σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης ειδοποίησε αμέσως την Ασφάλεια Αιγίου που έσπευσε στο σημείο στην περιοχή Ροδοδάφνης κοντά στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Πατρών. “Tο μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ήταν νεκρός πάνω από 10 ημέρες. Από εκεί και πέρα περιμένουμε τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις”, ανέφερε η ιατροδικαστής στην εφημερία “Espresso”.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι δίπλα στο πτώμα, βρέθηκαν άδεια κουτιά φαρμάκων, ενώ μέσα στο σάκο του υπήρχαν πολλά κουτιά με φάρμακα. Η Πυροσβεστική ανέσυρε το πτώμα και το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου έσπευσε για να το αναγνωρίσει, το μεσημέρι της Κυριακής, ο πατέρας του.
© 2024 tlife.gr