Βρέθηκε ο δολοφόνος της 33χρονης μάνας που εκτελέστηκε μπροστά στα μάτια του παιδιού της

Αριστούχος του οικονομικού πανεπιστημίου, αλλά με πολύ βαριά ψυχολογική πάθηση ο δράστης. Έμενε έναν όροφο κάτω από την άτυχη 33χρονη καθώς είναι ξάδελφος του συζύγου της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα ο 31χρονος ακολουθούσε εδώ και καιρό φαρμακευτική αγωγή καθώς υπέφερε από σύνδρομο καταδίωξης. Έλεγε ότι τον καταδιώκουν αόρατες δυνάμεις.

Για το σκοπό αυτό πριν 2 με 3 χρόνια είχε αγοράσει ένα πιστόλι των 7,56 mm. Κανείς δεν γνώριζε ότι οπλοφορεί, κανείς όμως δεν γνώριζε και το ότι εδώ και καιρό είχε κλειδώσει τα χάπια του σε ένα ντουλάπι και δεν ακολουθούσε την αγωγή

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους αδιάσειστα στοιχεία καθώς βρήκαν στο διαμέρισμά του το πιστόλι με το οποίο δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού της η άτυχη γυναίκα. Όλα δείχνουν ότι ο 31χρονος πήγε στο διαμέρισμα και για κάποιο λόγο λογομάχησε με τη γυναίκα που προσπάθησε να βγάλει από το σπίτι. Τότε εκείνος έβγαλε από την τσέπη του ένα πιστόλι των 7,65 mm και την πυροβόλησε σχεδόν εξ’ επαφής στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή είχαν κινηθεί στο περιβάλλον της γυναίκας καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι το μόλις 4 ετών κοριτσάκι της ήταν αυτό που άνοιξε την πόρτα γεγονός που οδηγούσε την έρευνα σε άτομο που ίσως το μικρό παιδί γνώριζε.
Κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο δολοφόνος κρυβόταν μόλις έναν όροφο κάτω από το διαμέρισμα της οικογένειας.
Όπως αποδεικνύεται τώρα ο δράστης που συχνά επισκεπτόταν το σπίτι του ζευγαριού είχε καταφέρει να κλέψει τα κλειδιά του διαμερίσματος.

Το μεσημέρι της 28ης Δεκεμβρίου αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα. Χτύπησε το κουδούνι αλλά η 33χρονη άργησε λίγο να ανοίξει και τότε εκείνος άνοιξε με το κλειδί που είχε κλέψει. Φαίνεται ότι η άτυχη γυναίκα του έκανε παρατήρηση και τότε εκείνος έβγαλε το πιστόλι και την πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής.

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της 4χρονης κορούλας της 33χρονης. Το παιδάκι βρέθηκε κουκουλωμένο στο κρεβατάκι του γεμάτο αίματα.

Ο δράστης σαν να μην είχε συμβεί τίποτε πήγε στο διαμέρισμά του και κοιμήθηκε. Ακόμη και τώρα που οι αστυνομικοί εντόπισαν όλα τα στοιχεία, ακόμη και το όπλο σε ένα συρτάρι του σπιτιού του, ο 31χρονος ισχυρίζεται πως δεν θυμάται τίποτα.

Read More

And More