Βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας της γυναίκας του Larry King!

Βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας της γυναίκας του Larry King! | tlife.gr

Φως στην υπόθεση αυτοκτονίας της γυναίκας του Larry King, Shawn Southwick, δίνει χειρόγραφο σημείωμα που άφησε η ίδια στο σπίτι της.

Η Shawn, που είχε βρεθεί την Τρίτη αναίσθητη στο σπίτι της από υπερβολική δόση φαρμάκων και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, από τον πατέρα της, φαίνεται που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Η γυναίκα του Larry King, που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στο γάμο της, μετά τις φήμες που έλεγαν πως ο σύζυγος της την απάτησε με την αδελφή της, βρέθηκε λιπόθυμη στο διαμέρισμα της.

Ο πατέρας της, που την είχε βρει και είχε καλέσει αμέσως βοήθεια, ισχυρίζεται πως δεν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο, ένα χειρόγραφο σημείωμα που άφησε η ίδια, δίνει νέες πληροφορίες στην υπόθεση. Στο σημείωμα της, σύμφωνα με το TMZ, η Shawn λέει ότι πήρε σκόπιμα μεγαλύτερη δόση φαρμάκων. Ακόμη, η ίδια λέει στο σημείωμα πως θέλει να την θάψουν στο Provo.

Παρόλα αυτά, η Shawn νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά η αστυνομία ερευνά ακόμη την υπόθεση, καθώς όπως λένε οι πληροφορίες έχει βρεθεί το ένα από τα δυο σημειώματα που άφησε η γυναίκα.

READ more