Βρέθηκε στη Γαλλία, η μικρή Βαλεντίν! Ομολόγησε ο πατέρας

Βρέθηκε στη Γαλλία, η μικρή Βαλεντίν! Ομολόγησε ο πατέρας | tlife.gr

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο πατέρας της 7χρονης ομολόγησε πως γνώριζε ότι το παιδί είναι στην Γαλλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας φέρεται να είπε ότι ήρθαν στην Ελλάδα συγγενείς της μητέρας της μικρής Βαλεντίν και την πήραν μαζί τους στην Γαλλία με πλαστά έγγραφα.

Σημειώνεται ότι και ο ίδιος ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει την Ελλάδα επίσης με πλαστά χαρτιά. Στο ερώτημα των αστυνομικών γιατί δεν το είπε από την πρώτη στιγμή, φέρεται να απάντησε ότι είχε κάνει φυλακή στο Κογκό και τον είχαν βασανίσει. Και επειδή είχε και ο ίδιος πλαστά έγγραφα φοβόταν ότι θα έμπαινε πάλι στην φυλακή.

Το 7χρονο κοριτσάκι, την εξαφάνιση του οποίου είχε δηλώσει ο πατέρας της στις αρχές και είχε πει μέχρι και για προσέγγισή του από ΜΚΟ, είναι καλά στην υγεία του και βρέθηκε από Γάλλους αστυνομικούς που ήταν σε συνεχή επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους τους.

Οι ελληνικές αρχές είχαν ζητήσει την βοήθεια των γαλλικών και μετά από συντονισμένες κινήσεις εντόπισαν το 7χρονο κοριτσάκι. Το παιδί βρέθηκε σε συγγενείς της μητέρας της, που έχει φύγει από την ζωή, και πήγαινε και στο σχολείο.

Πηγή Newsit.gr

 

READ more