Βρέθηκε το κλεμμένο φόρεμα της Lupita Nyong’o!

Ένα φόρεμα που πιστεύεται ότι είναι το custom-Calvin Klein που εξαφανίστηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της Lupita Nyong’o νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, βρέθηκε χθες σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας.

Η εκπρόσωπος του σερίφη του Los Angeles- Nicole Nishida είπε πως το φόρεμα που βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο στο West Hollywood »μοιάζει πολύ« με το κεντημένο με πέρλες Calvin Klein Collection που έφτιαξε ο Francisco Costa για την Nyong’o για τα βραβεία Οσκαρ της Κυριακής.

Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί προσπαθούν να επαληθεύσουν αν το φόρεμα είναι όντως εκείνο της Nyong’o.

Ένας από τους εκπροσώπους της ηθοποιού », ανέφερε πως το φόρεμα είχε κλαπεί από το δωμάτιο της στο London Hotel στο West Hollywood αργά την Τετάρτη. Οι αρχές υπολογίζουν την αξία του στα 150.000 δολάρια, αν και οι ειδικοί λένε ότι θα μπορούσε να έχει κοστολογηθεί περισσότερο στην μαύρη αγορά.

Η επιστροφή του φορέματος αναφέρθηκε για πρώτη φορά από την ιστοσελίδα ΤΜΖ, που έγραψε πως ένα πρόσωπο που ισχυρίζεται ότι είχε πάρει το φόρεμα, τους έδωσε πληροφορίες σχετικά με το πού να το βρουν αφού δήλωσε ότι οι πέρλες από τις οποίες είναι φτιαγμένο, είναι ψεύτικες.

Το φόρεμα βρέθηκε πραγματικά χθες το απόγευμα σε μια εγκαταλελειμμένη τουαλέτα του London Hotel, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας.

Read More

And More