Βρέχει… πρεμιέρες σήμερα στον ΑΝΤ1!

Ελλάδα – Τουρκία σημειώσατε… Χ! Βλέπετε, σήμερα τραβούν αυλαία στον ΑΝΤ1 και μία τούρκικη σειρά (αλοίμονο), αλλά και μία ελληνική. Βλέπετε, το κανάλι του Αμαρουσίου προσπαθεί με μικρές fresh τηλεοπτικές κινήσεις, να τονώσει ακόμα περισσότερο το απογευματινό,αλλά και το βραδινό πρόγραμμά του.

Ετσι, στις 7.00 το απόγευμα μας συστήνεται η σειρά «Adanali», η οποία η αλήθεια είναι πως έρχεται για να δώσει το φιλί της ζωής στην καθημερινή απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1, η οποία μέχρι τώρα ήταν παραδομένη άνευ όρων στο Mega και στα Κλεμμένα Ονειρα που φέτος σαρώνουν !

Εννοείται δε,πως μιλάμε για ακόμα μία σαπουνόπερα με πάθος, αταίριαστους έρωτες αλλά και με πολλές δόσεις περιπέτειας και σασπένς. Δύο άντρες που κάποτε ήταν αδελφικοί φίλοι, έχουν επιλέξει να ζουν σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Ο Γιαβούζ είναι ένας πιστός υπηρέτης του νόμου και ο Μαράζ Αλί ένας μετρ της παρανομίας. Η σύγκρουσή τους θα είναι αναπόφευκτη και σκληρή, αφού πλέον είναι θανάσιμοι εχθροί! Σύμμαχος του Γιαβούζ στο κυνήγι της εγκληματικότητας θα βρεθεί η γοητευτική μυστική πράκτορας Ιντίλ.


Ο Γιαβούζ (Οκτάι Καϊναρτζά), γνωστός και ως «ο Ταύρος», είναι επιθεωρητής της αστυνομίας. Ιδιόμορφος, ασυμβίβαστος και τολμηρός, συχνά ακολουθεί ανορθόδοξες μεθόδους για να φέρει σε πέρας τις αποστολές του, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να δημιουργεί αναστάτωση στους συναδέλφους του. Το έγκλημα γι’ αυτόν είναι? κόκκινο πανί, καθώς αδίστακτοι γκάνγκστερ σκότωσαν κάποτε τη μεγάλη του αγάπη, μια Ελληνίδα αστυνομικό! Στη σειρά, όλα αρχίζουν όταν ο Γιαβούζ παίρνει μετάθεση στην Κωνσταντινούπολη. Πιστός όπως είναι στο καθήκον, έχει έναν και μοναδικό σκοπό: Να εξαρθρώσει το οργανωμένο έγκλημα, με κάθε τρόπο! Ομως, δεν γνωρίζει πως ο νούμερο ένα στόχος του είναι ο παιδικός του φίλος Μαράζ Αλί.

Ο Μαράζ Αλί (Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ) είναι ο γοητευτικός αρχηγός του μεγαλύτερου δικτύου εγκληματικότητας στην Κωνσταντινούπολη. Με διασυνδέσεις σε όλα τα παράνομα κυκλώματα, καταφέρνει να καλύπτει τις σκοτεινές του δραστηριότητες πίσω από την επιχείρηση που διατηρεί. Γύρω του υπάρχει μια καλά εκπαιδευμένη, συντονισμένη και πιστή ομάδα νεαρών κακοποιών. Αυτοί είναι που πραγματοποιούν τις οργανωμένες κλοπές στην περιοχή. Ο σκληρός Μαράζ Αλί, όμως, έχει μία και μόνο… ευαίσθητη χορδή κι αυτή είναι η λατρεία του για τη μητέρα και την αδελφή του.

Την σκυτάλη της πρεμιέρας στο σημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1,παίρνει στις 10.20 το βράδυ, η νεανική κωμωδία , Δείξε μου τον φίλο σου. Επειτα από επτά σεζόν αναμονής, η κωμωδία του Ακη Σταματιάδη σηκώνει αυλαία, στην προσπάθεια που κάνουν οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο το prime time τους, δηλαδή, την καθημερινή βραδινή ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Πρόκειται για μία σειρά η οποία σαφέστατα είναι επηρεασμένη από τα γνωστά σε όλους μας «Φιλαράκια», μια και αν την παρακολουθήσετε, θα διαπιστώσετε πως κουβαλά πολλά κοινά στοιχεία με τη θρυλική πια αμερικανική παραγωγή. Το μόνο βέβαια που μένει να δούμε είναι το κατά πόσο η εγχώρια, νεανική παρέα, έχει καταφέρει να αποκτήσει χημεία και αν το αποτέλεσμα που θα βγαίνει στον αέρα θα είναι το ίδιο απολαυστικό.

Ετσι, μία εξαμελής παρέα αποτελούμενη από 3 αγόρια και 3 κορίτσια δίνει ραντεβού από αύριο το βράδυ στις 10.30 μ.μ. στους δέκτες μας και μας γυρίζει στα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μας, τα φοιτητικά. Η παρέα αποτελείται από τον Γιώργο (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), που αγαπάει το διάβασμα, την ηρεμία, αλλά και τη Μαρίνα. Ο Δημήτρης (Αγγελος Μπούρας) που του αρέσει να πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο, να κοιμάται ως το βράδυ και να ξενυχτάει ως το πρωί. Ο Αποστόλης (Κίμων Φιορέτος) που θέλει να μοιάσει στον πατέρα του, να έχει δηλαδή τις γυναίκες δυο-δυο και χρήματα για να προχωρήσει στη ζωή του.

Οσο για τα κορίτσια της παρέας; Στη φοιτήτρια Ψυχολογίας, Μαρίνα (Κατερίνα Τσάβαλου), αρέσει… να αρέσει σε πολλούς άντρες! Η Αντιγόνη (Μαρία Σαλτίρη) είναι η φιλόδοξη φοιτήτρια της Νομικής. Δυναμική και όμορφη ξέρει να κάνει εντύπωση, όπως ξέρει να κάνει και την καρδιά του Αποστόλη να χτυπάει πιο δυνατά. Τέλος, είναι η μικρότερη αδελφή της Αντιγόνης, η Αγνή (Βάλια Πάτσιου). Σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Η αντίθεση του χαρακτήρα της με εκείνον του Δημήτρη είναι ένας από τους λόγους που θα έρθουν πιο κοντά.

Read More

And More