Βρήκε ξανά την όραση της, μετά την επίθεση με οξύ στο πρόσωπο που δέχτηκε από τον πρώην της

Η Katie Piper έχει συγκλονίσει με την ιστορία της όλη την Ευρώπη. Το πανέμορφο κορίτσι από το Λονδίνο πριν τέσσερα χρόνια έζησε την απόλυτη δυστυχία, καθώς ο πρώην φίλος της για να την εκδικηθεί έριξε στο προσωπό της οξύ.
Η όμορφη Κatie είχε χάσει μέρος της όρασής της και το πρόσωπό της είχα παραμορφωθεί φρικτά. Η ίδια, όμως, παρά τις δύσκολες ώρες και τον πόνο που έζησε δεν το έβαλε κάτω, έκανε 112 πλαστικές επεμβάσεις και κατάφερε να ελπίζει και να χαμογελάει ξάνα.
Σήμερα η Κatie έχει ένα καινούριο πρόσωπο και μετά από την τελευταία εγχείρηση στα μάτια της με βλαστοκύτταρα η όραση της έχει βελτιωθεί πολύ. Η ίδια μετά την εγχείρηση δήλωσε στη εφημερίδα “Synday Times”:

“Ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα… Δεν μπορώ να πω ότι έβγαλα τους επιδέσμους και ξαναβρήκα την όρασή μου. Αυτή ήρθε σταδιακά. Μετά από τρεις εβδομάδες άρχισα να βλέπω αποτελέσματα. Είχα δει μεγάλη πρόοδο με τα σημάδια μου, αλλά το πρόβλημα στην όραση ήταν αυτό που θεωρούσα ότι θα είναι μόνιμο. Τώρα νιώθω σαν να κερδίζω τη μάχη”
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Katie έχει δημιουργήσει ένα ίδρυμα στήριξης για ατόμα που έχουν υποστεί παραμόρφωσεις και παραδίδει μαθήματα θάρρους και αυτοπεποίθησης.

Read More

And More