Βρισηίδα Ανδριώτου: Απόδραση στην Κρήτη με τον γοητευτικό σύντροφό της! [pics]

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks». Η μελαχρινή καλλονή μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το reality μόδας του ΣΚΑΪ, όμως κέρδισε μια θέση στην καρδιά του ανδρικού κοινού. Εκείνη, ωστόσο, δεν έχει μάτια για άλλον από τον αγαπημένο της, Γιώργο Τσιτακλή. Οι δυο τους είναι full in love και κάθε τους κοινή εμφάνιση το αποδεικνύει περίτρανα. Ενόψει του Πάσχα, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Κρήτη, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Έτσι, επισκέφθηκαν την Ελούντα και πέρασαν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μαζί, ζώντας τον έρωτά τους μακριά από όλους και από όλα. Για μερικές μέρες, λοιπόν, διέμειναν στο πρώτο υψηλής ενεργειακής απόδοσης και οικολογικά πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα και πέρασαν πολυτελείς τις διακοπές τους. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE εντόπισε το ζευγάρι στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου δείπνησαν ένα από τα βράδια της διαμονής τους. Χαμογελαστοί και χωρίς καμία διάθεση να κρύψουν τη σχέση τους, μας χάρισαν το χαμόγελό τους.

Στο ίδιος ξενοδοχείο έκανε διακοπές και η κολλητή της Βρισηίδας, Ιωάννα Τούνη, με τον σύντροφό της, Νώντα Παπαντωνίου. Οι δυο εντυπωσιακές γυναίκες φωτογραφήθηκαν μαζί και απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι μέσα σε ένα reality παιχνίδι μπορούν να δημιουργηθούν αληθινές φιλίες.

Ντυμένες στα μαύρα, η Βρισηίδα και η Ιωάννα μαγνήτισαν πάνω τους όλα τα βλέμματα!

Read More

And More